• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi mi

gunes916

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2021
270
163
53
33
Merhaba Hanımlar, benim son adet tarihim 10 Ağustos, 8 Eylülde adet beklerken şuana kadar adet olmadım, bir senedir gebelik planlıyoruz, 10 Eylülde beyaz akıntım baya çoğaldı sanki yumurtalama gibi, eşimle ilişki yaşadım ve şuana kadar hergün karın ağrım var sanki hemen adet olacakmış gibi, geçen hafta kan verdim negatifti, doktor 10 gün gecikmede söktürücü vereyim dedi ve duphaston kullanıyorum, pazar günü başka bir kadın doğuma gittim muayene etti EK kalınlaşmış gebelikte olabilir dedi dün kanverdim değerim 2, yani negatif düşündüm, aslında ilk adet olduğumdan beri hiç bir gün bile gecikme yaşamamış biriyim , bu durum çok endişelendirdi beni test te negatif adet söktürücünü 1 hafta kullanmama rağmen hala bir şey de yok, böyle durumla karşılaşan oldu mu

Merhaba Hanımlar, benim son adet tarihim 10 Ağustos, 8 Eylülde adet beklerken şuana kadar adet olmadım, bir senedir gebelik planlıyoruz, 10 Eylülde beyaz akıntım baya çoğaldı sanki yumurtalama gibi, eşimle ilişki yaşadım ve şuana kadar hergün karın ağrım var sanki hemen adet olacakmış gibi, geçen hafta kan verdim negatifti, doktor 10 gün gecikmede söktürücü vereyim dedi ve duphaston kullanıyorum, pazar günü başka bir kadın doğuma gittim muayene etti EK kalınlaşmış gebelikte olabilir dedi dün kanverdim değerim 2, yani negatif düşündüm, aslında ilk adet olduğumdan beri hiç bir gün bile gecikme yaşamamış biriyim , bu durum çok endişelendirdi beni test te negatif adet söktürücünü 1 hafta kullanmama rağmen hala bir şey de yok, böyle durumla karşılaşan oldu mu
Sokturucuyu bitirdinizmi ? Hangisini kullandiniz genelde sokturucu bittikden sonra 10 gun icinde adet olunur

Duphaston kullandım 6 gün, sonra şuan 3 gündür bekliyorum, hatta bugün tekrar test yapsam mı diye düşündüm,

Merhaba benimde en son adet tarihim 25 temmuz ve hala adet olmadım. Sizin daha önce böyle uzun gecikmemiş olmusmuydu ? Bir de yasiniz kac ?Benim de ilk beta değerim 2.80 çıkmıştı ve gebelik olabilir denilmişti. Sizi korkutmak istemem sadece başıma gelenden bahsetmek istiyorum. Ben 2-3 defa farklı aralıklarla beta testi verdim idrarda da negatif cıktı ve beta en son 0,64 e inmişti (geçen hafta). Ben 31 yasindayim 8 aydir bebek dusunuyorduk nasip olmadi. Bundan 1.5 ay önce kadar şehir hastanesine gittim muayene oldum smear testi alındı temiz cıktı muayenemde hem vajinal hem ultrasonla oldu herşey normal kist filan yok dedi. Ben bu süreçte adet olmayınca hem gebe kalamadım hemde adetim gecikti diye geçen hafta özel bi doktora gittim ve doktor bana sol yumurtaligimda 3 cm kistim olduğunu söyledi. Hormon testi yaptı (ama adetli değilken dediğim gibi adet olamadim hala da aynı durumum) fsh ve lh değerim çok yüksek cıktı (erken menapoz denilecek kadar) amh ölçülmedi. Kistimden ötürü mr ye (emara) girdim doktor istedi sonuclarimda dün cıktı ve yarın göstericem. 1 hafta içinde ben geç dollenme bile olabileceğini düşünürken böyle şeyler yaşadım şu an hiç iyi değilim. Bana adet söktürücü de vermedi doktor. Sizin durumunuzla benimki aynı olacak diye bisey yok sadece size tavsiyem kesinlikle tek doktora bağımlı kalmayın pişman olmamak adına. Bir de iyice emin olduktan sonra adet söktürücü kullanın derim. Bana doktor adet söktürücü vermediği için hala adet olamadim çok gecikti. Doktor kistten ötürü de adet gecikir diye söyledi. Fakat değerlerim yüksek cıktı dediğim gibi ondan ötürü de olamıyorum muhtemelen.

Back