Test yaptım 3 gün önce demişsin bi kaç gün daha bekle kan testi yaptırGebelik vardır belki canım adetinde geçmiş test yap derim
Durumun ne benzer şeyler bendede varArkadaşlar merhaba öncelikle 19 ocakta adet olamam gerekiyordu olmadim 3 gün gecti ve bu 3. Gün-de çok Akıntım oldu sulu ve sarı ve tekrar sulu resmen iç çamaşırım su oluyodu neyse 3.günü leke oldu kahverengi yapiskan bi tarzdaydi ilk adet oluyorum dedim ama olmadim çocuk sahibi olmak istiyoruz ovulasyon testi.aldim cift cizgi cikti ve günlerimi değerlendirdim peceteye silince kahve akıntı geliyor oda bazen ara ara sıklıkla değil ve çok az 3 gün önce gebelik testi.yaptim negatifti belim ağriyor bazen kasiklarim okadar kararsız kaldım ki belirsizlik yordu beni böyle yaşayıp gebe kalan varmı arkadaşlar bu ne lekesi olabilir bi yardim eserseniz çok sevinirim
Merhaba, aynısını şuan ben yaşıyorum adetim geçti bugün 3. Gün peçeteye kahverengi akıntı geldi ama adet olmadım erken gebelik testi yapmıştım adet günüme 4 gün kala negatif çıktı oyüzden normal test yapmak için acele etmedim sizin son durumunuz nedir ?Arkadaşlar merhaba öncelikle 19 ocakta adet olamam gerekiyordu olmadim 3 gün gecti ve bu 3. Gün-de çok Akıntım oldu sulu ve sarı ve tekrar sulu resmen iç çamaşırım su oluyodu neyse 3.günü leke oldu kahverengi yapiskan bi tarzdaydi ilk adet oluyorum dedim ama olmadim çocuk sahibi olmak istiyoruz ovulasyon testi.aldim cift cizgi cikti ve günlerimi değerlendirdim peceteye silince kahve akıntı geliyor oda bazen ara ara sıklıkla değil ve çok az 3 gün önce gebelik testi.yaptim negatifti belim ağriyor bazen kasiklarim okadar kararsız kaldım ki belirsizlik yordu beni böyle yaşayıp gebe kalan varmı arkadaşlar bu ne lekesi olabilir bi yardim eserseniz çok sevinirim
Kuzum hastalandım ben enfeksiyondu galiba sarı akıntı ve kahve akıntı ertesi gün hastalandimMerhaba, aynısını şuan ben yaşıyorum adetim geçti bugün 3. Gün peçeteye kahverengi akıntı geldi ama adet olmadım erken gebelik testi yapmıştım adet günüme 4 gün kala negatif çıktı oyüzden normal test yapmak için acele etmedim sizin son durumunuz nedir ?
Siz ne yaptınız hastalandınızmı bende de bugun sabahtan akşama kadar kahverengi ve pembemsi akıntı oldu sadece peçeteye geldi adetime 4 gün var daha test yaptım negatif çıktıTeşekkürler
Evet ben adet oldum. Bu ay ovülasyon testiyle deniyorumSiz ne yaptınız hastalandınızmı bende de bugun sabahtan akşama kadar kahverengi ve pembemsi akıntı oldu sadece peçeteye geldi adetime 4 gün var daha test yaptım negatif çıktı
Bende oldum şu an hastayım ama sanırım ovülasyon testinden çok gün aşırı yapmak dogru gibi en güzeli elbet bir gün tutar bizimdeEvet ben adet oldum. Bu ay ovülasyon testiyle deniyorum
Bende oldum şu an hastayım ama sanırım ovülasyon testinden çok gün aşırı yapmak dogru gibi en güzeli elbet bir gün tutar bizimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?