Adet gecikmesi kahverengi leke

Berrinim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
269
78
13
28
Arkadaşlar merhaba öncelikle 19 ocakta adet olamam gerekiyordu olmadim 3 gün gecti ve bu 3. Gün-de çok Akıntım oldu sulu ve sarı ve tekrar sulu resmen iç çamaşırım su oluyodu neyse 3.günü leke oldu kahverengi yapiskan bi tarzdaydi ilk adet oluyorum dedim ama olmadim çocuk sahibi olmak istiyoruz ovulasyon testi.aldim cift cizgi cikti ve günlerimi değerlendirdim peceteye silince kahve akıntı geliyor oda bazen ara ara sıklıkla değil ve çok az 3 gün önce gebelik testi.yaptim negatifti belim ağriyor bazen kasiklarim okadar kararsız kaldım ki belirsizlik yordu beni böyle yaşayıp gebe kalan varmı arkadaşlar bu ne lekesi olabilir bi yardim eserseniz çok sevinirim

Gebelik vardır belki canım adetinde geçmiş test yap derim

Durumun ne benzer şeyler bendede var

Merhaba, aynısını şuan ben yaşıyorum adetim geçti bugün 3. Gün peçeteye kahverengi akıntı geldi ama adet olmadım erken gebelik testi yapmıştım adet günüme 4 gün kala negatif çıktı oyüzden normal test yapmak için acele etmedim sizin son durumunuz nedir ?

Kuzum hastalandım ben enfeksiyondu galiba sarı akıntı ve kahve akıntı ertesi gün hastalandim

Siz ne yaptınız hastalandınızmı bende de bugun sabahtan akşama kadar kahverengi ve pembemsi akıntı oldu sadece peçeteye geldi adetime 4 gün var daha test yaptım negatif çıktı
Evet ben adet oldum. Bu ay ovülasyon testiyle deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…