Adet gecikmesi kahverengi akıntı

ttugbaa01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2024
10
3
1
24
Merhaba kızlar 13 gündür adetim gecikti 1 haftadırda kahverengi peçeteye sildikçe akıntım geliyor hamile olma şansım var mı mide yanmam var göğüslerim dolgun ara ara rahmime sancı giriyo yardımı olur musunuz böyle bişey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?

test yaptınız mı?

Pazar günü kan kan testi yaptım 1.20 çıktı adete yakın korunamadan ilişki oldu adete yakın yumurtlamış olabilir miyim bilmiyorum

Pazar günü kan kan testi yaptım 1.20 çıktı adete yakın korunamadan ilişki oldu adete yakın yumurtlamış olabilir miyim bilmiyorum
Selam canım. Kanamadan kaynaklı olur genelde. Eski bir kanındır. Ama yinede Test yaptırmanda fayda var.

Selam canım. Kanamadan kaynaklı olur genelde. Eski bir kanındır. Ama yinede Test yaptırmanda fayda var.
Benim adet kanamalarım dolu dolu olur 7 gün sürer hiç böyle olmamıştı adete yakın ilişkimde olmaz zaten diye düşünerek korunmadık o yüzden şüpheleniyorum

Benim adet kanamalarım dolu dolu olur 7 gün sürer hiç böyle olmamıştı adete yakın ilişkimde olmaz zaten diye düşünerek korunmadık o yüzden şüpheleniyorum
Keşke korunsaydınız. Sert ilişki olduysa o da keser adeti. Kesse kesse 1 hafta ama senin 13 gün…

Benimde senin gibi bir kez öyle akıntılı oldu kahverengi akinti şeklinde kan testi almisti doktor negatif di 3 4 gün sürmüştü benkmde dolu dolu 7 8 gün sürer adetim doktor strese veya mevsim geçişlerine bağlı olduğunu söylemişti ama yinede emin olmak için kan testi yaptır canım inşallah adete yakın yumurtlamissindirda inşallah geç döllenme olmuştur

Aaa pardon ben istiyorsunuz sanmıştım hayırlısı olsun hakkinda inşallah en net sonucu kan verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…