Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar 13 gündür adetim gecikti 1 haftadırda kahverengi peçeteye sildikçe akıntım geliyor hamile olma şansım var mı mide yanmam var göğüslerim dolgun ara ara rahmime sancı giriyo yardımı olur musunuz böyle bişey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Merhaba kızlar 13 gündür adetim gecikti 1 haftadırda kahverengi peçeteye sildikçe akıntım geliyor hamile olma şansım var mı mide yanmam var göğüslerim dolgun ara ara rahmime sancı giriyo yardımı olur musunuz böyle bişey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Benim adet kanamalarım dolu dolu olur 7 gün sürer hiç böyle olmamıştı adete yakın ilişkimde olmaz zaten diye düşünerek korunmadık o yüzden şüpheleniyorum
Benim adet kanamalarım dolu dolu olur 7 gün sürer hiç böyle olmamıştı adete yakın ilişkimde olmaz zaten diye düşünerek korunmadık o yüzden şüpheleniyorum
Benimde senin gibi bir kez öyle akıntılı oldu kahverengi akinti şeklinde kan testi almisti doktor negatif di 3 4 gün sürmüştü benkmde dolu dolu 7 8 gün sürer adetim doktor strese veya mevsim geçişlerine bağlı olduğunu söylemişti ama yinede emin olmak için kan testi yaptır canım inşallah adete yakın yumurtlamissindirda inşallah geç döllenme olmuştur