Merhaba arkadaşlar . Benim adetim 11 gün oldu gecikti hamilelik istiyorum aslında ama olmaydabilir düşüncesi ile yazıyorum . Adet düzenim mormalde 28 günde bir olurdu hiç ağrı hassaslık falan hissetmezdim ben günü gelince kendiliginden olurdu anca geçen ay mayis 22 de oldu ilk gün . Bu ay 19 unda olması lazımdı olmadi5 gün geçince ben idrar testi yaptım negatif çıktı biraz daha bekleyeyim dedim bugün 11 gün oluyor doktora gittim kan verdim o da negatif çıktı normalde gecikmezdi ama dedim adet sokturcu falan yazdı belki hormonların değişmiştir dedi ama 9 aylık evliyim onca ay değişmedi ilişkiye de düzenli gireriz yeni çocuk düşünmeye başladık o kadar ay gecikmedi hormonlar değişmedi de şimdi mi degisti acaba diye şüphelendim . Doktor kesin bilgi mi hamile değil miyim yanlış çıkma olasılığı var mı dedim yok kesin bilgi dedi ama bu ilaç öyle bir ilaç ki adeti söktürür düzene sokae ama hamilelik varsa da onu engellemez dedi akşam bı tane içtim ama hala acaba diyorum kasıklarım da inanılmaz bir ağrı var çünkü