Varsa kanda çıkar fakat idrar için erken daha.kiaiden kişiye de degsiyor tabi bu durum ama önerilen adet gecikmesi bir hafta olmalı.eger adetiniz duzenliyse beklemek istemiyorsanız kan verin derim. İstiyorsanız eğer inşallah vardrMerhaba geçen ay mayisin 8 de adet oldum 11 de bittim
Bu ay hala olmadım gebelik testi yaptım çıkmadı 3 gün gecikti acaba erken mi beyaz seffat akintim var halsizlik uyku sırt agrilarim var acaba test için erkenmi
Adetim son 7 ay dan beri çok düzenliydi daha önce kürtaj oldum malesef kalp atışı olmadı insAllah Rabbim.isteyen herkese verir banadaVarsa kanda çıkar fakat idrar için erken daha.kiaiden kişiye de degsiyor tabi bu durum ama önerilen adet gecikmesi bir hafta olmalı.eger adetiniz duzenliyse beklemek istemiyorsanız kan verin derim. İstiyorsanız eğer inşallah vardr
O zaman inşallah vardr diyelim dua edelim olsunAdetim son 7 ay dan beri çok düzenliydi daha önce kürtaj oldum malesef kalp atışı olmadı insAllah Rabbim.isteyen herkese verir banada
1 hafta daha beklim belki adet olurum olmazsam kesin kan tahlili veririmO zaman inşallah vardr diyelim dua edelim olsunAllah isteyen herkese nasip etsin bence kan verin idrarda çok geç çıkar adet gecikmesi üç gün erken sayılıyor 7 ile on gün gecikince idrar yapın deniliyor siz kan verin rahatlayın yada bir haftayı bekleyin
Şu adete beş gün kala çift çizgi nasıl cıkıyor bazı bayanlarda peki burada cok görüyorum,benim adetim yarın bugün akşam cok silik bir çizgi cıktı .ama çatlamanın 10.gün kan verdim negatifti .bu neyden kaynaklı sizceVarsa kanda çıkar fakat idrar için erken daha.kiaiden kişiye de degsiyor tabi bu durum ama önerilen adet gecikmesi bir hafta olmalı.eger adetiniz duzenliyse beklemek istemiyorsanız kan verin derim. İstiyorsanız eğer inşallah vardr
Bende okudum adetten önce çift çizgi cikanlari okudum şaşırdım geç döllenme olabilir belkiŞu adete beş gün kala çift çizgi nasıl cıkıyor bazı bayanlarda peki burada cok görüyorum,benim adetim yarın bugün akşam cok silik bir çizgi cıktı .ama çatlamanın 10.gün kan verdim negatifti .bu neyden kaynaklı sizce
İnşallah olmazsın ve inşallah mucizen seninledir1 hafta daha beklim belki adet olurum olmazsam kesin kan tahlili veririm
Ay inşAllahİnşallah olmazsın ve inşallah mucizen seninledir
İnşallah olmazsın ve inşallah mucizen seninledir
İnşallah vardr ya.benm rahim filminden sonra adet gecikmem olmadı aynı oldum gunumde.insallaj vardr7 gün oldu olmayali 10 gün olsun kan tahlili yaptiricamrahim filmi cekildim geçen ay o yüzden gecikme yapar mı acaba
İnşallah vardr ya.benm rahim filminden sonra adet gecikmem olmadı aynı oldum gunumde.insallaj vardr
İnşallah vardr ya.benm rahim filminden sonra adet gecikmem olmadı aynı oldum gunumde.insallaj vardr
Çok istiyorum bu kadar gecikmişken adet olursamda üzülürüm ama Rabbimden herşey parmagim çatladı 20 gün önce 3 gün ağrı kesici içtim o mu yaptı acaba düşündüm bugün 8 gün oldu olmayaliİnşallah vardr ya.benm rahim filminden sonra adet gecikmem olmadı aynı oldum gunumde.insallaj vardr
Çok geçmiş olsun.insallah hamilelikte inşallah bebeğin seninledr canm Allah isteyen herkese nasip etsin sanada bizlerede inşallah güzel düşün güzel olsun on gün olunca yap bakalım ama kan versenn keşke ya kesin sonuç olurÇok istiyorum bu kadar gecikmişken adet olursamda üzülürüm ama Rabbimden herşey parmagim çatladı 20 gün önce 3 gün ağrı kesici içtim o mu yaptı acaba düşündüm bugün 8 gün oldu olmayali
Çok teşekkür ederim kuzum olmadı yarın saglik ocağına gider kan veririmÇok geçmiş olsun.insallah hamilelikte inşallah bebeğin seninledr canm Allah isteyen herkese nasip etsin sanada bizlerede inşallah güzel düşün güzel olsun on gün olunca yap bakalım ama kan versenn keşke ya kesin sonuç olur
Valla bende 3 gün geçti öyle yapmıştım negatif 7-10 gün gecikince arası yapin diyorlarMerhabalar kizlar ben yeni uye oldum
Benim adetim 5 gun gecikti test yaptim negatif daha erken mi acaba? Evliyim bu arada :)
Ozaman oyle yapayim bide tesekkur ederim cevabin icinValla bende 3 gün geçti öyle yapmıştım negatif 7-10 gün gecikince arası yapin diyorlar
Rica ederim ama sen biraz daha bekle kan testi yap bende öyle yapicamOzaman oyle yapayim bide tesekkur ederim cevabin icin
Bencede en azindan kesin sonuc Insallah vardirRica ederim ama sen biraz daha bekle kan testi yap bende öyle yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?