- 19 Haziran 2018
- 10
- 5
- 1
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba*Merhabalar herkese.. Benim adetim 5 gün gecikti.. Fakat belirti olarakta sadece belim ağrıyor ara sıra. Henüz test yapmadım, bi kaç gün daha beklemek istiyorum emin olmak için. Pek bir belirti yaşamadan hamile olanlar varmı aceba aranızda?
artik test yapabilirsin. bes gun yeter de artar sonuc icin. varsa cikar
Acaba*
Ay inşallah öyledir, yarın ilk işim gidip test almak olacak.. 8 ay oldu doğum kontrol haplarımı bırakalı.. her ay beklemek çok kötü ama ilk defa gecikti5 gün geçmiş canım varsa hamilelik mutlaka çıkar hayırlısı olsun :)
Ay inşallah öyledir, yarın ilk işim gidip test almak olacak.. 8 ay oldu doğum kontrol haplarımı bırakalı.. her ay beklemek çok kötü ama ilk defa gecikti
Bende de ara sıra bel ağrısı dışında hiç bir belirti yok (hamileysem tabii) rahatladım biraz çok teşekkür ederim.. sonucu en kısa zamanda paylaşırım inş8 ay çok da fazla bir süre değil ama tabii tahmin edebiliyorum neler yaşadığınızı inşallah hamilesindir. Bu arada soruna gelince ben aşırı uyku isteği hariç hiçbir belirti yaşamadım hamile olduğumu öğrenmeden önce. Ne göğüs hassasiyeti, ne bulantı vs. Sadece sürekli uyuyasım geliyordu :)
Haberdar et muhakkak :)Bende de ara sıra bel ağrısı dışında hiç bir belirti yok (hamileysem tabii) rahatladım biraz çok teşekkür ederim.. sonucu en kısa zamanda paylaşırım inş
Ne yazık ki değilmişim bugün regl oldum..Haberdar et muhakkak :)
Sağlık olsun canım üzülme lütfen. Zamanını bekliyor demek ki..Ne yazık ki değilmişim bugün regl oldum..
Evet aynen öyle.. üzülmemeye ve takmamaya çalışıyorum ama bazen elimde olmuyor ne yazık ki :/ ümitleniyor insan.. hayırlısı artıkSağlık olsun canım üzülme lütfen. Zamanını bekliyor demek ki..
Teşekkür ederim. Gelecek hafta doktordan randevu almayı düşünüyorum zaten. Evde yurt dışından aldığım ovulasyon testim var aslında, sanırım bu ay kullanıcam. İlk defa böyle düzensiz geldi..Takip yapmanız şart.Çünkü adetiniz bu ay 5 gün uzamış.Ve bilmiyorsunuz takip Olmadıgı için.Ovulasyon testi öneririm :)
Bence hızlandırmış olursun.Çoğu kişi bu şekilde hemen hamile kalıyor.Bu ay inşallah olacakTeşekkür ederim. Gelecek hafta doktordan randevu almayı düşünüyorum zaten. Evde yurt dışından aldığım ovulasyon testim var aslında, sanırım bu ay kullanıcam. İlk defa böyle düzensiz geldi..
Ay inşallah hayırlısıyla olsun artık.. Ümitlenip sonradan olmaması çok zor.. Elimde olmadan her ay acaba bu ay olabilirmi diye düşünüyorum.. inşallah en kısa zamanda olurBence hızlandırmış olursun.Çoğu kişi bu şekilde hemen hamile kalıyor.Bu ay inşallah olacak
Ben zor hamile kaldım mesela ama Ovulasyon testiyle 3 kez hamile kaldım.Birinde 4. Deneme birinde 1. Deneme birinde 5. Deneme...Ay inşallah hayırlısıyla olsun artık.. Ümitlenip sonradan olmaması çok zor.. Elimde olmadan her ay acaba bu ay olabilirmi diye düşünüyorum.. inşallah en kısa zamanda olur
Ya o kadar ümitlendimki şu an sayende, kaç zamandır evde halbuki ovulasyon testi. Bu ay yapıcam, inşallah olumlu sonuçlanır.. Sende inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, yanlış anlamadıysam hamilesin sanırım dimi?Ben zor hamile kaldım mesela ama Ovulasyon testiyle 3 kez hamile kaldım.Birinde 4. Deneme birinde 1. Deneme birinde 5. Deneme...
Yani dua ve sabır ile olacak İnşsllah