- 10 Nisan 2022
- 29
- 8
- 6
- Konu Sahibi Seda Halil
-
Evde kaset test mi yaptınız kan mı verdiniz?Merhaba kızlar adetim 10 gün gecikti test yapıyorum negatif. İçime boşalma olmadı İlişkiden 24 gün geçti testte çıkması lazımdı öyle birşey olsa sizce neden gecikmiş olabilir adet belirtileri var göğsüm şiş kasığım arada ağrıyor. Sizce ne yapmam gerekir
Gebelik testi yaptım idarardanEvde kaset test mi yaptınız kan mı verdiniz?
Bide kan testi yaptırın benceGebelik testi yaptım idarardan
Kan testi yapmaya korkuyorum evli değilim yanlış anlamayın lütfenBide kan testi yaptırın bence
Sizin özel hayatınız kimseyi ilgilendirmez. O zaman biraz daha bekleyin 1 hafta kadar daha adet olmazsanız eğer bu defa kan testi yaptırmak zorunda kalırsınız yada doktora gitmek. Başka türlü olmazKan testi yapmaya korkuyorum evli değilim yanlış anlamayın lütfen
Ben 9-10. Gün gecikmede kan testi verdim 1 in altinda çıktı doktor negatif dedi ama buradaki yazılanları okudum korkuyorum. Kanda çıkmadı gec döllenme oldu filan yazmışlar10 gün gecikmede olsaydı çıkardı idrarda, kan verin ona göre tedaviniz yapılsın. Kist vs olabilir dikkate almak lazım
geç döllenme o kadar uzun olmaz bence yaa , yapma stres git bi özel hastaneye beta hcg baktırmak istiyorum de, bak rahatla :)Ben 9-10. Gün gecikmede kan testi verdim 1 in altinda çıktı doktor negatif dedi ama buradaki yazılanları okudum korkuyorum. Kanda çıkmadı gec döllenme oldu filan yazmışlar
Zaten dün baktırdım canım doktor negatif dedi. Adetin 10 gün gecikmiş, ilişkiden 21 gün geçmiş ben sanmıyorum dedi. %99 negatiftir dedi.geç döllenme o kadar uzun olmaz bence yaa , yapma stres git bi özel hastaneye beta hcg baktırmak istiyorum de, bak rahatla :)
aa anladım . e tabi herkesin tecrübesi farklı o yüzden insan korkuyor. geçmiş olsun :)Zaten dün baktırdım canım doktor negatif dedi. Adetin 10 gün gecikmiş, ilişkiden 21 gün geçmiş ben sanmıyorum dedi. %99 negatiftir dedi.
Ama buraya yazılanları okuyunca korktum
Çok teşekkür ederim inşallah regl olurum söktürücü yazdı doktoraa anladım . e tabi herkesin tecrübesi farklı o yüzden insan korkuyor. geçmiş olsun :)
olursuun bende yaşadım benzer bir durum , ilacın 6. günü geldiÇok teşekkür ederim inşallah regl olurum söktürücü yazdı doktor
İnşallaholursuun bende yaşadım benzer bir durum , ilacın 6. günü geldi
Evet bende aynı durumdayım ilaca başladım bitti ertesi gün oldum ama çok ağrıyla geldi benim ki dikkatli olunÇok teşekkür ederim inşallah regl olurum söktürücü yazdı doktor
Sabredin gelecektir benim de aynıydı stresten olmuyorsun kendini sıkma o gelirTeşekkür ederim bugün benim ilaçta 2. Günüm tik yok. Azıcık ağrı oluyor bazen göğüs hassasiyeti var inşallah olurum ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?