• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi den 10 gün sonra test yaptım negatif

Seda Halil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
29
8
6
Merhaba kızlar adetim 10 gün gecikti test yapıyorum negatif. İçime boşalma olmadı İlişkiden 24 gün geçti testte çıkması lazımdı öyle birşey olsa sizce neden gecikmiş olabilir adet belirtileri var göğsüm şiş kasığım arada ağrıyor. Sizce ne yapmam gerekir

Merhaba kızlar adetim 10 gün gecikti test yapıyorum negatif. İçime boşalma olmadı İlişkiden 24 gün geçti testte çıkması lazımdı öyle birşey olsa sizce neden gecikmiş olabilir adet belirtileri var göğsüm şiş kasığım arada ağrıyor. Sizce ne yapmam gerekir
Evde kaset test mi yaptınız kan mı verdiniz?

Kan testi vermeye korkuyorum evli değilim yanlış anlamayın lütfen

Kan testi yapmaya korkuyorum evli değilim yanlış anlamayın lütfen
Sizin özel hayatınız kimseyi ilgilendirmez. O zaman biraz daha bekleyin 1 hafta kadar daha adet olmazsanız eğer bu defa kan testi yaptırmak zorunda kalırsınız yada doktora gitmek. Başka türlü olmaz

Canım merhaba ben de 10 gün gecikti evli değilim nişanlıyız. Senin gibi korkuyordum özel hastanede test yaptırdım kan negatif çıktı. Adet söktürücü yazdı. İmkanın varsa git kimse kimseyi yargılamıyor.

10 gün gecikmede olsaydı çıkardı idrarda, kan verin ona göre tedaviniz yapılsın. Kist vs olabilir dikkate almak lazım

10 gün gecikmede olsaydı çıkardı idrarda, kan verin ona göre tedaviniz yapılsın. Kist vs olabilir dikkate almak lazım
Ben 9-10. Gün gecikmede kan testi verdim 1 in altinda çıktı doktor negatif dedi ama buradaki yazılanları okudum korkuyorum. Kanda çıkmadı gec döllenme oldu filan yazmışlar :(

Ben 9-10. Gün gecikmede kan testi verdim 1 in altinda çıktı doktor negatif dedi ama buradaki yazılanları okudum korkuyorum. Kanda çıkmadı gec döllenme oldu filan yazmışlar :KK43:
geç döllenme o kadar uzun olmaz bence yaa , yapma stres git bi özel hastaneye beta hcg baktırmak istiyorum de, bak rahatla :)

geç döllenme o kadar uzun olmaz bence yaa , yapma stres git bi özel hastaneye beta hcg baktırmak istiyorum de, bak rahatla :)
Zaten dün baktırdım canım doktor negatif dedi. Adetin 10 gün gecikmiş, ilişkiden 21 gün geçmiş ben sanmıyorum dedi. %99 negatiftir dedi.
Ama buraya yazılanları okuyunca korktum

Zaten dün baktırdım canım doktor negatif dedi. Adetin 10 gün gecikmiş, ilişkiden 21 gün geçmiş ben sanmıyorum dedi. %99 negatiftir dedi.
Ama buraya yazılanları okuyunca korktum
aa anladım . e tabi herkesin tecrübesi farklı o yüzden insan korkuyor. geçmiş olsun :)

Teşekkür ederim bugün benim ilaçta 2. Günüm tik yok. Azıcık ağrı oluyor bazen göğüs hassasiyeti var inşallah olurum ya..

Back