• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık adet gecikmesi bir sonraki aya cocuk yerini mi hazirlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eminem39

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
325
78
13
27
Merhaba atkadaslar , benim sorularim ep eyli uzun oncelikli 11 ay korundum son 4 aydir korunmuyorum 3 kere adetim oldu simdi bekliyorum hamismiyim yoksa degilmiyim die ilk korunmayi biraktigizda adetim normal gnnde oldu 27 . Gun sonra ki ay 30 gunu bukdu gecen ay 33 gun oldu bu ay hangi gun olrk hesaplamam gerekiyor 27 gune bir mi yoksa ? Hamile kalmayi cok isdiyorum gercekden cildiricammmm

Merhaba atkadaslar , benim sorularim ep eyli uzun oncelikli 11 ay korundum son 4 aydir korunmuyorum 3 kere adetim oldu simdi bekliyorum hamismiyim yoksa degilmiyim die ilk korunmayi biraktigizda adetim normal gnnde oldu 27 . Gun sonra ki ay 30 gunu bukdu gecen ay 33 gun oldu bu ay hangi gun olrk hesaplamam gerekiyor 27 gune bir mi yoksa ? Hamile kalmayi cok isdiyorum gercekden cildiricammmm
Bnmde 3 4 ay oldu kprunmayali birakli pek gecikmeyen adetlerimin dongusu 3 4 gun uzadi 3 aydir nedendir bilinmez ayrica agrilarim da 10 gun onceden belirti vermeye basladi normalde 3 4 gun onceden once agri falan olmazdi

Çünkü insan psikolojik olarak etkileniyor.. Stres oluyor o yüzden de gecikme ya da erken olma durumu oluşuyor. Bu ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadım hastaneye yatıracak kadar bulantı kusmam bile oldu sonuç negatif.. Çünkü hamile kaldığıma inanmıştım.

Sanirim oyle bu ay ovulasyon testi kullandm dogru zamnalari degerlendirmeme ragmen yine olmadi anlasilan su an 11 gun var ve bugun bel agrilarim basladi Hic olmck gbi hssedyrm:KK43:

Ya i
Sanirim oyle bu ay ovulasyon testi kullandm dogru zamnalari degerlendirmeme ragmen yine olmadi anlasilan su an 11 gun var ve bugun bel agrilarim basladi Hic olmck gbi hssedyrm:KK43:
Insallaah olur benim adet gunum 27 gun olarak hespldigmda normalde yarin bakalim ne olacak 33 gun olrk hespldgmdada 15 ine denk geliyor 16 sinda doktra giderm olmassa kan testine ya cok etkileniyoruz mide bulantisi beklio insan kasiklrda bi ahri olsa aha hamileyim diosun degisik ya rabbim hepimise versin hayorli evlatlar

C
Çünkü insan psikolojik olarak etkileniyor.. Stres oluyor o yüzden de gecikme ya da erken olma durumu oluşuyor. Bu ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadım hastaneye yatıracak kadar bulantı kusmam bile oldu sonuç negatif.. Çünkü hamile kaldığıma inanmıştım.
Cok haklisin yani , insallah hepimizzn olr ya bilmiom insan kendini cok cok etkiliyor benim bi tanidik ameliyta gircekmis hamile oldugunu oyle kanda gormusler yani herkesde kasik mide bulantisi o bu su olacak die bisey yok ama bizler kendimizii nelereee adiyoruzz . Bugun velim agridi acaba hamilelik mi die dusunuyorum yrn adet gunum oy oy

Canım takvimim diye bir uygulama var defter resmi var üzerinde onu indir otomatikmen ayarlıyor günlerini ve yumurtlama günlerinide gösteriyor ben onu kullanıyorum

Canım takvimim diye bir uygulama var defter resmi var üzerinde onu indir otomatikmen ayarlıyor günlerini ve yumurtlama günlerinide gösteriyor ben onu kullanıyorum

takvimim bende hep 15 -16. günü gösteriyor fakat adetim 36 40 gün ya da 30 günde bir oluyor.buna göre yumurtlama günüm her ay farklı günlerde olması gerekmez mi

Back