adet gecikmesi... bilgilerinize ihtiyacım var

pinoss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
219
52
43
Gaziantep
kızlar bugünle birlikte 6,gün oldu adetim geçeli. bu ay klomen ve çalatma iğnesi oldum. 4 gün önce kan tahlil yaptırdım sonuç negatifti. bu neyin gecikmesi o zaman hamile değilsem.. yada ne zaman belli olur bu.
sadece belimde ağrı var ara arada kasıklarda ağrı oluyor. adetim 1-2 gün geçerdi ama bu kadar gecikmezdi hiç. beni aydınlatın lütfen.buna çok ihtiyacım var.

canım kan tahlilinde çıkmadıysa değilsindir tabikide,geçikmenin sebebi adetin düzensizleşmiş olabilir.benim adetim yıllardır çok düzenliydi evlendim korunmayı bıraktıktan sonra düzensizleşmişti normal yani panik yapma

eger hamileysen 6 gun geçmiş cıkması gerekirdi cnm bnm 3 gunde cıktı ama klomen ve çatlatma ignesyle ilgili bi bilgim yok gecikmeye onlar sebep olabilir

Ultrasonla bakıldı mı? Yumurta kistleşmiş olabilir ve o geciktirebilir.
DOKTORUMU ARADIM EBE 1/2 GÜN DAHA BEKLE ÖLE GELİN DEDİ. PAZARTESİ GÜNÜ GİDİCEM ULTRASYON MUANESİNE. DAHA ÖNCE KİST OLUŞMUŞTU YUMURTA ÇATLAMADINDAN AMA BU KADAR GECİKME OLMAMIŞTI 1/VEYA EN FAZLA 2 GÜN GECİKME OLMUŞTU ÖLE ADET OLMUŞTUM MUANEDE BELLİ OLMUŞTU. SONRADA İLAÇLA GEÇTİ ZATEN.

İnşallah hamileliktir canım.

canlarım bugün doktora gittim muane oldum. rahim duvarın kalınlaşmış ve yumurtlaman gerçeklemiş dedi. 4 gün daha beklicez dedi. şuanda net bişe söleyemem dedi. dua edin bana inşallah hayırlısı ile bebğim gelir.

OLDUN MU CANIM BU YAZIYI YAZDIGINDA HAMİLE..MERAK ETTİM BEN DE BU AY AYNI DURUMDAYIM DA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…