Adet gecikmesi beni çok yıprattı.. Nolur yardımcı olun.

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
Merhabalar. Günlerdir o kadar yıprandım ki ben bile bu kadar tahmin etmezdim. Arkadaşlar adetim tam 4 gun gecikti. Belimde sancılar ha geldi ha gelecek hisleri gece uyanip kontrol etmeler.. Tam 4gun gecti. Ve hala bende tık yok tabiri caiz ise
Gelelim bu kadar korkmama
Bundan yaklasik 20 gun once yani tam yumurtlama donemimde nisanlimla yakinlasmistik. Ama vajinamaa menisi zevk suyu gelmedi. Teyit etmek icin ona da defalarca sordum yok diyor. Ben hayatimda ilk defa bu kadar uzun sure gecikiyorum. Kimseden beni elestirmesini beklemiyorum.. Sadece yardimci olmanizi istiyorum.
Simdiden cevap yazip beni yalniz hissettirmeyenlerden Allah razi olsun
20 yasindayim bu arada..

Seni asla yargilamak degil niyetim ama gercekten yasin kucukmus Eger aklinda soru isareti varsa eczaneden bir test alip yapmani oneririm. Zaten duzenli adet oluyorsan test dogru sonuc verecektir. Stress yaptigin icinde gecikiyor olabilir.

Seni asla yargilamak degil niyetim ama gercekten yasin kucukmus Eger aklinda soru isareti varsa eczaneden bir test alip yapmani oneririm. Zaten duzenli adet oluyorsan test dogru sonuc verecektir. Stress yaptigin icinde gecikiyor olabilir.

Eczaneden test alırım da bugün nöbetçi eczane bize cok uzak... Yarini bekleyeceğim.. Acaba hüsnü kuruntu mu yapıyorum ondan mi diyorum kendime. Bilmiyorum...

Bu ara kendine dikkat etmeyip usutmus veya yorucu isler yaptiysan bide adetinden oncede kafana taktiysan bu durumu oda yapabilir. Benimde 3 gun gecikti bu ay. Dedigin gibi belim kopacak gibi agriyordu surekli bi siskinlik sinirlilik durumu vardi. Sanki adet olmusum gibi hissedip kac defa lavaboya gidip geliyordum ama tik yoktu. Biz gebelik dudundugumuz icin umitlenmistim acikcasi ama ertesi gun geldi kirmizilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…