- 18 Kasım 2022
- 1.167
- 1.661
-
- Konu Sahibi birbeyazorkidee
Kaç gün geçti sizin acaba?Çok enteresan bi umut gireyim foruma bakayım dedim çok kişiymişiz aynı şeyleri yaşayan
Akşam test alacaktım yarın sabah yapayım diye hiç paradan olmayayım en iyisi
Umutlanip yerime oturmaktan nefret ediyorum
Benim herhangi bir problemim yok zaten bi çocuğum var normalde asla gecikmez hadi gecikti 1 2 gün ilaçta kullandım bitirdim menepozdan da şüpheleniyorum yaşım daha genç ama ne olur ne olmaz yarın da olmazsa bidaha gidecem doktoraBenim de gecikmemin 9. Günü. 3-4 gün önce test yaptım negatif çıktı, adet olmayı bekliyorum
Bu ayı hiç degerlendirmedigimizden ve pcoston dolayı hiç umudum yok. Bir an önce adet gelse ve bitse keşke
Bence de doktora gitmek en mantıklısıBenim herhangi bir problemim yok zaten bi çocuğum var normalde asla gecikmez hadi gecikti 1 2 gün ilaçta kullandım bitirdim menepozdan da şüpheleniyorum yaşım daha genç ama ne olur ne olmaz yarın da olmazsa bidaha gidecem doktora
Hayatımda ilk defa gecikme yaşıyorum 5 gün geçtiKaç gün geçti sizin acaba?
Benim de gecikmemin 9. Günü. 3-4 gün önce test yaptım negatif çıktı, adet olmayı bekliyorum
Bu ayı hiç degerlendirmedigimizden ve pcoston dolayı hiç umudum yok. Bir an önce adet gelse ve bitse keşke
Aynen bakalım bugün hafif bir lekelenmem var inşAllah devam eder hayırlısı olsun bakalım.Bence de doktora gitmek en mantıklısı
Anladım olursunuz inşAllah 10.güne kadar olmazsanız bi doktora görünün mutlaka.Hayatımda ilk defa gecikme yaşıyorum 5 gün geçti
Merhaba sonuç nedir acaba benim de sizin gibi oldu daBenim de gecikme oldu, 7. Günümdeyim bugün ve testler negatif. Kan testi vermedim henüz pazartesi doktora gideceğim. Akıntı var adet öncesi akıntısı gibi değil beyaz ve sulu. Onun dışında gecikmenin ilk günü ağrım vardı kasikta ama onun dışında ne göğüs ağrısı ne başka bir şey. Havaların ani değişiminden mi kaynaklı acaba bu gecikmeler? Sizin sonucunuz ne oldu?
1 hafta önce adet oldum ama tam 24 gün gecikti. Doktor rahmimin kalınlaştıgini yakında adet olacağımı o yüzden adet söktürücü vermeyeceğini söyledi. Dediği gibi 1 hafta sonra oldum. Sizin kaç gün gecikti?Merhaba sonuç nedir acaba benim de sizin gibi oldu da