• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gecikmesi acilll

Tugcetr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
251
230
53
merhaba bayanlar mayıs ayında başarısız ilk tup bebek denemem oldu ve haliyle bebek dusunme islerine biraz ara verdik gecen ay spora basladım ama pekte olmasa 7 gun aralıklarla gittim birazda diyetle bunu destekledim ama sonra onumu kesemeden yemek yemeye basladim 4 gunluk bir kabizlik yasadim ve musil hapı kullandım aksam ve sabah bitkisel çaylarda kullandim vucudumu bildim bile diyet sırasında 2 gün gecikirdi bu sirada 5 temmuzda adet gunumdu ve hicbir belirti yok acaba ilaclarmı yoksa hamile olabilrmiyim ?

korkuyorum cunku cok yaptım bi bilgisi olan varsa belki yardimci olur diye ama ☺

korkuyorum cunku cok yaptım bi bilgisi olan varsa belki yardimci olur diye ama ☺
söylemeyi unutmusum ama sanirim gecen vajinal enfeksiyon gecirdim doktora gitmedim ama idrarımda yanma gerceklesti bu yuzdende olmamis olabilrmiyim

herşey olabilir canım test yapmadan bilemezsin ama benim bildiğim idrar yolu enfeksiyonu adeti geciktirmez bende oldum geçen ay günümde geldi kanamam

2 ay gecikme oldugunda annem 2 aylık hamileydi durumunuzu bilmiyorum ama siz benden biraz daha iyisiniz gibi ☺

sende benim sansımı gordum vallaha

acayip derecede siskinligim var ellerim filan hep odem hamile olan insanlarda ilk haftada el ayak sismesi olurmu ? bide hamile olup aser olmyanlarda siskinlik olurmu merak ediyorum

Back