Adet gecikmesi 5. Günde kahverengi pembe akıntı

bulut k

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2025
7
1
1
22
Kızlar lütfen yardımcı olun ilişkiye gireli 22 gün oldu reglim 5 gün gecikti dün test yaptım erken gebelikte dahil negatifi gördüm bu sabah kahverengi lekelenmem var karın ağrım ara ara oluyor ertesi gün hapı kullandığım için böyle olabilir mi regl gecikmesinin olduğu tarihte lekelenme olması hamilelik belirtisi mi hamile olabilir miyim bir daha ne zaman test yapmalıyım bilgilerinizi benimle paylaşın lütfen çok zor durumdayım

Hm sanmiyorum gebelik olduğunu ya hasta olacaksindir ama test yap yenile

Canım bir iki güne yap hala hasta olmazsan trsttede çıkmazsa evli dglsin galiba turnusal hapı var içersin adetini söker atar
Geç döllenme olma ihtimali beni korkuttu açıkcası ertesi gün hapından bir gün sonra tekrar birlikte olduk ama dikkat etmiştik çok teşekkür ederim yine de

Geç döllenme olma ihtimali beni korkuttu açıkcası ertesi gün hapından bir gün sonra tekrar birlikte olduk ama dikkat etmiştik çok teşekkür ederim yine de
İstemiyorsan bebiş felan dediğim gibi ama sanmıyorum yine emin olmak istiyorsan kan ver gecikmeden ötürü

Merhaba bende sizin gibiyim testte tekrarladım ama kahverengi akıntım var ella kullandım bu ay

ertesi gün hapı dengeleri bozuyor, regl gecikmesi de yapar sökülememe de. İsterseniz kan verin içiniz rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…