Merhabalar arkadaşlar.
Normalde düzenli adet görürüm. 1 gün önce erken gelir veya 1 gün sonraya sarkardı. Ama muhakkak olurdum. İlk defa böyle bir durumla karşı karşıyayım.
Adet takvimi tutuyorum. Bu arada geri çekilme yöntemi ile korunmaya çalışıyoruz. O yüzden biraz afalladım.
Bugün ile birlikte dördüncü günüm. Ama gelen yok.
Her lavaboya gittiğimde bakıyorum. Bir ıslaklık hissediyorum, oldum diyorum. Bakıyorum ki normal ıslaklık. Bazen beyaz bazen şeffaf hafif hafif ıslaklık oluyor.
Çok kötü diş ağrısı çektim. 2 gün önce. 3 gün sürdü. Ilac dahi içemedim adet döngüm geldiği için. şimdi iyiyim çok şükür. Acaba o mu yaptı diyorum, ne alaka diyorlar.
Şuanki rahatsızlıklarım :
-Kasık ağrısı ( adet olmuş veya olacakmış gibi bir ağrı -5 gündür )
-Sağ kasık ağrısı ( bazen az şiddetli, bazen çok hafif 2 gündür )
-Kalçayla beraber bel ağrım ( 5 gündür)
-Dünden beri mide yanması yaşıyorum ( Bu bulantı eşliğinde oluyor ama çok hafif )
-Göğüslerimde hafif sizlama ve dolgunluk var.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Hikayesi benimkine benzer olanlar var mı ?
Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
Şimdiden teşekkür ederim.
Normalde düzenli adet görürüm. 1 gün önce erken gelir veya 1 gün sonraya sarkardı. Ama muhakkak olurdum. İlk defa böyle bir durumla karşı karşıyayım.
Adet takvimi tutuyorum. Bu arada geri çekilme yöntemi ile korunmaya çalışıyoruz. O yüzden biraz afalladım.
Bugün ile birlikte dördüncü günüm. Ama gelen yok.
Her lavaboya gittiğimde bakıyorum. Bir ıslaklık hissediyorum, oldum diyorum. Bakıyorum ki normal ıslaklık. Bazen beyaz bazen şeffaf hafif hafif ıslaklık oluyor.
Çok kötü diş ağrısı çektim. 2 gün önce. 3 gün sürdü. Ilac dahi içemedim adet döngüm geldiği için. şimdi iyiyim çok şükür. Acaba o mu yaptı diyorum, ne alaka diyorlar.
Şuanki rahatsızlıklarım :
-Kasık ağrısı ( adet olmuş veya olacakmış gibi bir ağrı -5 gündür )
-Sağ kasık ağrısı ( bazen az şiddetli, bazen çok hafif 2 gündür )
-Kalçayla beraber bel ağrım ( 5 gündür)
-Dünden beri mide yanması yaşıyorum ( Bu bulantı eşliğinde oluyor ama çok hafif )
-Göğüslerimde hafif sizlama ve dolgunluk var.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Hikayesi benimkine benzer olanlar var mı ?
Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
Şimdiden teşekkür ederim.