Adet gecikmemin 20.gunu ve Testler negatif bilgisi olan bakabilirmi

ebraarrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
55
7
1
20
Öncelikle merhabalar hayırlı kandiller herkes için bı sorum olucakti da 6 Mart adet olmam gerekiyordu ama olmadım halada gecikiyor 13 Mart muayne oldum yani adetim bir hafta falan gecikiyordu doktor gebelik olmadığını söyledi ve kan verdim ve oda negatifdi duphaston kullanmaya başladım o günden beri ve halada kullanıyorum ama hala adet olmadım geç döllenme denen şey olabilirmi acaba başına gelen yaşayan varmı (belirti olarak kasıklarda ara ara gelen sancı var arada bir karnıma kramp giriyor ağzımda metalik kan tadı gibi tat var ve göğüs uçlarım hassaslasmis gibi ve aşırı yoğun beyaz akıntım var bazen adet oluyorum sanıyorum bazen pütürlü bazen krem kıvamında)

Geç döllenme olsa bile şu ana çoktan çıkardı çok kafaya takınca gebelik durumunu malesef vücut oyun oynayabiliyor bize bu da öyle bir durum gibi bence ama burada ne olaylar okuyoruz hamileliğini çok geç öğrenenlerde oluyor o yüzden belli olmaz bir kan testi verebilirsiniz sağlık ocağına

Bayramdan sonra vermeyi düşünüyorum

Bayramdan sonra vermeyi düşünüyorum
Siz bilirsiniz dediğim gibi varsa geç döllenme olduysa bile şu an çıkması lazım hastaneler tatil olacak acil alır mı sağlık ocağı açık olur mu bilmiyorum en erken 7 Nisan a verebilirsiniz inşallah gönlünüzden geçen olur haberdar edin mutlaka

Tamamdır sonuç çıkınca yazarım tekrar

Merhaba ben bu ay adetimin 38nci günü yumurtladım 42nci gün kahverengi leke gördüm 1 kere oldu devamı olmadı yerleşme kanaması gibiydi şuan 48nci gündeyim sizinle aynı belirtiler var evde yaptığım testler hep negatif yarın sabah kan vereceğim , henüz yeniyse idrarda gözükmemiş olabilir diyorlar çok belirsiz bir durum umarım pozitifi görürüz ikimiz de

Umarimmm su mübarek günlerde rabbim herkesin gönlüne göre verir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…