adet gecikmem ertesi gün habından olabilirmi

discusum

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3
0
6
34
İçel Mersin
slm kızlar 27 ocakta adet oldum adet bitimi nişanlımla ilişkiye girdik bir birliktelik olmadı yinede panikleyip 16 saat sonra ertesi gün habı kullandım bir kac gün sonra 3 gün süren koyu kahvrengi bi kanama oldu ve geçti bugün 42 gün oldu ve adet olmadım adet gecikmesinden 7.ci ve 10uncu günler gebelik testi yaptım negatif cıktı... korkularım bitmiyor aynı durumu yada benzerini yaşayanlar varmı lütfen yardımcı olun kafayı yicem... (

sen tekrardan test yaptır kesinlikle.. benim değil ama bi tanıdıığımın başına da gelmişti böle bi durum üzgünüm ki hamile kalmış.. bence çok fazla beklemeden hemen test yaptır. ama kan testi yaptır. en iyi ve kesin çözüm o

bugün doktora gittim kan testi yaptı sonuç negatif cıktı cok şükür hamile değilim yumurtalıklarımda kist vardı o büyümüş o yüzden adet olamamışım adet söktürücü verdi onu kullanmaya başladım ilaç bitimi adet olacağımı söledi bakalım sonra neler olacak korkularım boşa cıktı cok şükür

sevindim senin adına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…