Selam kızlar 48 günün sonunda nihayet adet gördüm bu süreçte hastaneye gittim ultrason bakıldı, akabinde alttan muayene yapmak isteyen kadın doğum uzmanı SMEAR testi almak istedi yaptıramadım korktuğum için ayrıca yaşımı ve evlilik süremi sorgulayacak olursak yaptıramamam çok doğal diye düşünüyorum adet göremediğim için gittiğim özel kadın doğum uzmanın ilişkiye nasıl girilir nutuklarını dinlemekten de bi hal oldum “smear yaptıramıyorsam ilişkiye de giremezmişim” her neyse yine lanet olası pcos kaynaklı gecikme olduğunu ultrasondan tespit ettiler ardından adet görmem için DUPHASTON isminde ki hapı verdiler ama kullanmadım annem, yengem ve kuzenlerimin hamilelikleri 3. ayına kadar kanda da ultrasonda da gözükmüyordu aile üyelerim kullanmamı beklememi söylediler zaten 1 hafta sonunda da adet gördüm üzülerek bunun yanında FOLİCUS isminde bir hap daha verdi gebeliğe hazırlıyor üç ay kullanacaksın dedi yeniden doktora gitmeyi düşünüyorum memnun kalmadığım için öneriniz var mı ya da bu ilaçlardan birini kullandınız mı adetim mükemmel sancılı geçiyor bunun için PONSTAN FORTE kullanıyorum gebe kalmak da istiyorum bunun gebeliğe bir etkisi olur mu şimdiden hepinize teşekkürler