• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet e 8 gün var sağ kasığımda batma tarzında ağrılar var hamile olabilir miyim 🙄 2 yıllık evliyim çocuk istiyorum ilk zamanlardan beri

Hayalperest_05

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2021
45
24
3
26
Meraktan çatladım ve test yaptım ama negatif. Daha 8 gün var. Kasağımda batma tarzında ağrılar var hamile olabilir miyim lütfen desteğinize ihtiyacım var

Meraktan çatladım ve test yaptım ama negatif. Daha 8 gün var. Kasağımda batma tarzında ağrılar var hamile olabilir miyim lütfen desteğinize ihtiyacım var
Canim agrilar adet öncesi normal. Daha çok varmış bence biraz daha bekle en azından adetim 1-2 gün geciksin. Insallah vardır bebek

Bende de hamile kaldığımda olmuştu, otururken ayağa kalkınca mesela kramp girer gibi oluyordu, ben adetten 5-6 gün önce erken gebelik testi ile öğrenmiştim pozitifi. Sende erken gebelik testi ile bakabilirsin 2-3 gün sonra. Hayırlısı olsun :KK200:

Akıntım filan yok 🤯 herkeste olmasa da yaygın bi belirti akıntı sanırım ama bende yok

İlk kez bu kadar siddetli batma yaşıyorum kasığımda
Her seyın hayırlısını isteyın .yaşım 36.geç evlendım .3kaybım var ,kalp atışı duyulmadı dıgerınde de down sendromu teshısı kondu.yemedık içmedik bi şey bırakmadım hamıle kalmak ıcın .hamıle kalabılıyorum evet ama kucağım hala boş .Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla .ben regle 2gun kala 4.55 beta ile ogrenmıstım 6gun kala yaptığım test negatıftı hatta beta hcg negatıftı.idrar testlerinde 8gun kala cıkması zor yani.müsterih olun

Allah sizden razı olsun haklısınız eşimde öyle söylüyor ama heyecan işte. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin birinden duymak bana daha iyi geldi teşekkür ederim 🤗

Back
X