Adet dzensizlii:(

duygussduyguss

Annesinin Küçük Annesi :)
Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben her ay 28. günümde adet görüyorum heray bu şekilde oluyor sizce bu normalmi yada 3 gün geriyemi atması gerekiyor ?

arkadaşlar ben her ay 28. günümde adet görüyorum heray bu şekilde oluyor sizce bu normalmi yada 3 gün geriyemi atması gerekiyor ?

senin adetlerin çok düzenli düzensiz adet olması için adet tarihinin belirsiz olması gerekir mesela benimki olduğum tarihden en az 15 gün sonra olur 2. adetim

arkadaşlar bende adet geçikmesi var 2 aydır olamıyorum bi bilgisi olan varmı?

doktora gitseydin keşke hamile olabilirsin

Merhaba arkadaşlar;
Tüylenme problemim vardı.ben 6 gün diane 35 kullandım.aslında 1 sene kullanmam gerekiyodu.bıraktım.kilo,bas agrısı,damarlarda tıkanıklık yapması gibi olumsuz etkileri beni korkuttu.şimdi de daha adett olmama 2 hafta varken gene adet oldum.21 gun kullanıp mı bıraksaydım.şimdi bu düzensizlik ne kadar sürecek bilen var mı?

arkadaşlar bende adet geçikmesi var 2 aydır olamıyorum bi bilgisi olan varmı?

cnm hamilellik olaydı belirtileri olurdu anlardın çünkü 2 ay olmuş adet olmayalı b kadın hastalıklarına görün bence ihmal etme hiç bir şeyn olmasa bile evli kadınların yılda bir jinekoloğa muayene olması gerekyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…