Adet dzensizlii ve hamilelik

ciceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
57
0
86
39
Bursa
iyi geceler arkadaslarben 5 aylık evliyim hiç korunmadık ama henüz hamilelik olusmadı adetlerim 2 ayda bi oluyodu doktora gittim duvar kalınlıgı normalden ince dedive ilaç verdi cycloprogynova diye ilaç kullanıyorum 2 aydır ve adetlerim 35 günde bi oluyor bu ilcı kullanıpta hamile kalan yada ilaç hakkında bilgisi olan varmı korkuyorum ya olmazsa diye:uhm:

merhaba arkadaşım yazını okudum benim gibi 35 günde bir görüyorsan bu ilaçla 28 günde bir görecen buna göre yumurtlama günün 14. gün olacak.bugünleri yaşadım üç gebeliğim oldu ama başka sebeblerden düştüler.bence kafana takma oluruna bırak herşey yoluna giriyor.hoşçakal.

Canım sakın uzulme benım yakın arkadasım 2 senleık evlı adetlerı cok duzensızdı 3 ayda bır oluodu sancıdan oluodu ıntıhapıda vardı herkes bebek sahıbı olamaz gozuyle bekıodu hıc bı tedavı gormeden hamıle kadı suan 5 aylık ı kızı olucak sadece adet duzenlıyıcı hap kullanımıstı adını tam hatırlamıorum ama

arkadaslar adet düzensizliği olupta hamile kalan varmı ıcınızde cok canım sıkılıyo bu konuya doktora gıttım tekrar gıdıcem acaba kalabılırmıyım sızde ıkı ayda bı oluyorum :5:

arkadaslar adet düzensizliği olupta hamile kalan varmı ıcınızde cok canım sıkılıyo bu konuya doktora gıttım tekrar gıdıcem acaba kalabılırmıyım sızde ıkı ayda bı oluyorum :5:

Bende de adet düzensizliği vardı 35-45 gunde bir adet görüyordum..Ben uzun süre dk hapıyla korundum ozaman 28gunde bir adet gordum zaten cocuk düşünmüyordm kafam rahattı fakat karar verdiğim zaman stresim çok aşırı stres yaptım daha da gecikti adetim.. bunu yapmadığım ay Allaha şükür hamile kaldm.. yumurtam 14.gün çatlamadı çok daha geç çatladı benimki. Rabbim yeterki "ol" desin.. Herşeyin olması gerekn bir zaman var ve ancak o zaman geldiğinde oluyor En önemli tavsiyem hiç stres yapmayın pco hastaları da hamile kalıyor anne oluyor üstelik her adet düzensizliği pco da değil.. ee ozaman hiç strese girmeden sabırlı olup iyi bir hekimle gecikme probleminin neden olduğunu ortaya çıkarmak lazım.. neden düzensiz adet görüyorsunz bunun sebebini bilmelisin ona göre gerekiyorsa tedavi olmalısınz.. Sabırlı olmayı ve Duayıda unutmayınıız bu süreçte..

BirdeBuarada ufak bir tavsiye bebek düşünüyorsanız bal+arı sütü+polen karışımını da sabahları bir kaşık almayı unutmayın ;)
Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin..

1 yıllık ewliyim adet düzensizliğim var kızlığımdan beri düzene girmedi geçen ay doktora gittim hiç bi srunun yok dedi folik asit verdi 2 aydır hastalanmıyorum ama kasıklarım bide genital bölgem ağrıyo sizce bunedir

evliliğin ilk yıllarında adet düzensizliğinin olduğunu çok duymuştum çevremden, doğumdan sonrada düzene giriyormuş sanırım, benmde bekarken çok düzenliydi günlerim ama evlendikten sonra düzenim kalmadı.

sıkıntı stres çevre yaşam koşulları hepsi etkiliyor emin olabilirsnz... gönlünüzü ferah tutun bi kç gün sarkmasının hamileliği etkileyebileceğini sanmıyorum.

Back