Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bir kac aydır adetim düzensizlik var çok farklı tarihlerde adet oluyorum nedenini bilenler varmi bunu yaşayanlar 5-6 aydir iliskiye girmeye basladim
İlişkim olmadı ama üniversitede 3 ay hiç olmamıştı tabi ben bunu 3 ayın sonunda fark ettim sınav stresinden küçük bi kist çıkmıştı oda hapla bir haftada geçti. Ama sizin belli aralıklarla oluyormuş acaba erteleyici hap kullandınız mı? Ben tatile gitmeden önce risk almamak adına içerim oda mutlaka ya geciktirir ya erken olmasına sebep olur.
İlişkim olmadı ama üniversitede 3 ay hiç olmamıştı tabi ben bunu 3 ayın sonunda fark ettim sınav stresinden küçük bi kist çıkmıştı oda hapla bir haftada geçti. Ama sizin belli aralıklarla oluyormuş acaba erteleyici hap kullandınız mı? Ben tatile gitmeden önce risk almamak adına içerim oda mutlaka ya geciktirir ya erken olmasına sebep olur.