E esra_esra Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2011 218 2 68 Kocaeli 15 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esra_esra #1 Bugun gittigim doktor adet duzensizligne demir hapi verdi ne alaka ya. Dogum kontrol hapi istedim riskli olur dedi Adet duzenleyici haplar yok mu?
Bugun gittigim doktor adet duzensizligne demir hapi verdi ne alaka ya. Dogum kontrol hapi istedim riskli olur dedi Adet duzenleyici haplar yok mu?
goldenpink Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2012 1.025 4 0 İstanbul 15 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esra_esra #2 canım doktorun vardır bir bildiği kan tahlili yaptırdsıysan kansızlık görmüş olabilir sende ve bu da adet düzensizliği yapar ve demir hapı kansızlık durumunda kullanılır
canım doktorun vardır bir bildiği kan tahlili yaptırdsıysan kansızlık görmüş olabilir sende ve bu da adet düzensizliği yapar ve demir hapı kansızlık durumunda kullanılır
E esra_esra Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2011 218 2 68 Kocaeli 16 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esra_esra #3 goldenpink .!.: canım doktorun vardır bir bildiği kan tahlili yaptırdsıysan kansızlık görmüş olabilir sende ve bu da adet düzensizliği yapar ve demir hapı kansızlık durumunda kullanılır Genişletmek için tıkla... bende ona sasirdim iste canim. ozel hastaneye gittim o kadar para verdim ne bi tahlil ne bisey. demir hapini verdi gecti adam
goldenpink .!.: canım doktorun vardır bir bildiği kan tahlili yaptırdsıysan kansızlık görmüş olabilir sende ve bu da adet düzensizliği yapar ve demir hapı kansızlık durumunda kullanılır Genişletmek için tıkla... bende ona sasirdim iste canim. ozel hastaneye gittim o kadar para verdim ne bi tahlil ne bisey. demir hapini verdi gecti adam
goldenpink Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2012 1.025 4 0 İstanbul 16 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi esra_esra #4 kullan bir süre bakalım belki düzene girer. demir hapının bir zararı olacağını sanmıyorum ama yararı da olmazsa tekrar gidersin başka doktora geçmiş olsun..
kullan bir süre bakalım belki düzene girer. demir hapının bir zararı olacağını sanmıyorum ama yararı da olmazsa tekrar gidersin başka doktora geçmiş olsun..