- Konu Sahibi hayattanazicik
-
Arkadaşlar benim adetim sürekli düzensiz 3 ay düzenli olsa en az 15 gün atıyor hep böyleydi. Doktora gittim yumurtam var ve çatlıyor bu sorun yok hormonlarım normal çıktı. Hipotiroit hastasıyım ama ilacını kullanıyorum oda düzene girdi ama hala düzensizim doğumkontorl hapından başka bir çözümü yokmu bunun?
Arkadaşlar benim adetim sürekli düzensiz 3 ay düzenli olsa en az 15 gün atıyor hep böyleydi. Doktora gittim yumurtam var ve çatlıyor bu sorun yok hormonlarım normal çıktı. Hipotiroit hastasıyım ama ilacını kullanıyorum oda düzene girdi ama hala düzensizim doğumkontorl hapından başka bir çözümü yokmu bunun?
bendede yumurtalık kisti vardı en son 6 ay önce gittiğimde
tüp bebek te yaptırdım ama olmadı benim şimdi soğan suyundan başka bişey yapmıyorum
belki bu ay bide presed kullanırım bilmiyorum onuda
maşallah :) 3 kiloyu 1 ayda içmicen dimi
nasıl uygulandığını bilimusun
adetin 7.günü başlıyosun aç karna sabah akşam bir bardak içiyosun her içiş taze yapıyosun
kaynayan 1 bardak suya orta boy soğanı 4 bölüp atacaksın 5 dk kaynayacak ılıyınca içeçeksin 7 günden sonrada bırakacaksın
ama tam doğrusu için ibrahim saraçoğlunun sitesine gir yada topikte vardır mutlak ama ben böyle uyguluyorum
hatta bazıları kabuğunu soymadan kaynatıyomuş daha faydalı diye ama benim içim almıyo
inşallah tez zamanda bebek sahibi olursun
bende 55-58- 42- 45 36- gibi günlerde adet olurdum
tabi bunlarda kullandığım hormon ilaçlarınında zararı oluyomuştur mutlak ama 5 aydır soğan suyu içiyorum ve düzene girdi şükür 38 den 36 ya 36 san 32 ye en sonda 30, güne düştü şükür bu ayda 15.günümde tekrar başlayacam inşAllahhhhhhh
AMA HAMİŞ KALAMADIM KALIR MIYIM BİLMİYORUM
ALLAH cc den umut kesilmez...........
arkadaşım soğan kürünü nasıl uyguluyorsun beni bilgilendirirmisin rica etsem bu arada soğan kürü kilo aldırıyo die duymuştum doğrumudur acaba.. !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?