Adet duzensizligine çare

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
28
Merhaba 2 yildir cocuk istiyoruz pko hastasiyim 7 aydir adet goremiyorun doktor adet olmam icin dogum kontrol ve glifor verdi 20 gündur kullaniyorum hala adet olamadim. Gebelik icin once adetimin duzene girmesi gerekiyor bunun icin neler yapmaliyim siz nasil bir tedavi goruyorsunuz

aynen bendensinnn..
6 aydır görmüyodum
emeeeennn dedim soğan kürüne başladım . daha öncede çok yaptim soğan kürü..
sonra gün içinde bi bardakta hayıt tohumu demleyip içtim ..
sökülüverdi 2 hafta sonunda... sogansız adet olamiyom anliycann

ama şunu da anlamış degilim gebelik istedigini söyledin sanirsam . buna ragmen neden dogum kontrol hapi verdi acaba

bence kullanma

ama şunu da anlamış degilim gebelik istedigini söyledin sanirsam . buna ragmen neden dogum kontrol hapi verdi acaba

bence kullanma
Adet görebilmem icin birde yumurtaliklarimin calismasi icin dogum kontrol hapini sadece 1 ay kullanmami soyledi ama hala olamadim

Adet görebilmem icin birde yumurtaliklarimin calismasi icin dogum kontrol hapini sadece 1 ay kullanmami soyledi ama hala olamadim

hiimm anladimmm.
ama yumurtaliklari hayıt tohumu süper çalıştırıyor. kullanan faydasini goren o kadar cokki. bende iciyorum yine doktorun verdi hap 1 aylikmiş sadece yaninda ekstradan hayit demleyip içebilirsiniz bi zarari yok zaten :)

Fazla kilonuz varmı? Bir tanıdığım aynı sizin gibiydi çok hızlı kilo verip hemen hamile kaldı, sonra yine kiloluydu tabi ikinci çocuk istediğinde yine hızlı bir şekilde kilo verip hamile kaldi

Arkadaşım aynı siz gibiydi ki hala öyle oda sadece soğan suyuyla regl oluyor bebek İstemi başlayınca doktora gitti duphaston kullandı devamlı oda bi yere kadar adet söktü ilaç ve iğne tedavileri gördü yumurtalar büyümedi aşılama yaptırdı 2.tuttu rahim bebeği Yok etti kürtaj sonrası yine regl olmadı doktor bi daha aşılama yaptı tutmadı şuan tüp bebekte yumurtalar toplandı rahim dinlendirme yapılıyor öteki ay transfer

Ayyy Allah yardimcisi olsun ciddenn. Insallah en yakin zamada kavusuruz bebeklerimize. korktum biraz siz oyle yazinca herkesin vücut yapisi farkli tabi yinede elden ne geliyorsa yapip takdiri Allaha birakmak lazim..

canım bu soğan kürünü nasıl uyguladın acaba hangi gün başladın

Instagramda bir hesap var adını yazmak sorun olur belki ama vajinal buhar banyosu öneriyor.g......o....luna diye tabi bitkisel karışımları kendi satıyor.adet düzensizliği pko enfeksiyonlar bir çok konuda ise yaradığı iddia ediliyor.Belki kullananlar vardır bilgilendirir diye ilgili konulara yazıyorum kusura bakmayın.Sizde araştırabilirsiniz belki.

canım bu soğan kürünü nasıl uyguladın acaba hangi gün başladın

adet bitiminden 3 gün kadar sonra başlaniyor 15 gün boyunca bir orta boy soganı dörde bölüp ağzi kapali cam kapta kaynamış hazır suya atarak 5 dk kaynatip süzüp sıcak şekilde içiuodum yudum yudum . her seferin taze demliyosun
sabah aç karnina 1 bardak bide akşam yemeginden yarim saat önce içiyodum .. hem hastaliklara karşi koruyor hem iltihap varsa söküyor faydali bi kür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…