• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliğimi ne bu şimdi yardım edin?

sessizkal

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
174
78
18
33
Arkadaşlar normalde adetim çok düzenlidir tam gününde gelir ama 5 6 aydır hep bir hafta önceden geliyo aldırış etmedim düzelir dedim utanarak söylüyorum ama 2 gün önce ilişkide biraz sperm bulaştı tamda yumurtlama günlerimdi 2 çocuğum var küçük kızım daha 2.5 yaşında şuan başka çocuk düşüncemiz yoktu bugünde kahverengi çamurumsu akıntım başladı daha adetime 15 gün var ne şimdi adet düzensizliği mi? Yumurtlama zamanım olduğu için mi yoksa bu kadar erken gebelik belirtisi olabilir mi psikolojim bozuldu iyice ya

Noluyo bana yaaa gece lavaboya kalktığımda wc ye 3 4 damla ksn damladı dedim tamam ben adet olmuşum sabahtan beri ne gelen var ne giden

Bence dr a gitmelisiniz adetin gecikmesi değil ama erken gelmesi başlı başına bir sorun zaten daha fazla geciktirmeyin bence

Vajinal muayene yapar çünkü evlilere genelde hep bu şekilde yapıyorlar onu erkek olması sizin için sorun olmasın çünkü o dr ve işi bu
Hmmm anladım canım be hemen farklı bi hastaneden bayan doktordan randevu aldım değiştirdim yani randevumu ben utanıyorum kasıyorum kendimi teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Kızlarrr adet tada kanama olurken doktor muayene eder miii acil cevap verebilir mi bilenler perşembe günü sabah kontrolüm var ama ben adet oldum sanırım

Canim ilac olarak birsey mi kullaniyorsun kac gun oldu.
Bende 10 gun oldum
Bir hafta sonra dogum kontrol hapini unuttugum icin yine 7 gun olmustum asiri kansiz kalmistim
Yok canım ilaç kullanmıyorum ama benim ilişki sırasındada kanamam oluyodu yara felan car sanırım bugün hiç gelmedi ram kesildi ilk fırsatta randevu alıcam

Arkadaşlar normalde adetim çok düzenlidir tam gününde gelir ama 5 6 aydır hep bir hafta önceden geliyo aldırış etmedim düzelir dedim utanarak söylüyorum ama 2 gün önce ilişkide biraz sperm bulaştı tamda yumurtlama günlerimdi 2 çocuğum var küçük kızım daha 2.5 yaşında şuan başka çocuk düşüncemiz yoktu bugünde kahverengi çamurumsu akıntım başladı daha adetime 15 gün var ne şimdi adet düzensizliği mi? Yumurtlama zamanım olduğu için mi yoksa bu kadar erken gebelik belirtisi olabilir mi psikolojim bozuldu iyice ya
Gecmis olsun canim ya hamilesindir yada kistin vardir onu atiyosundur .bi an once git doktora yakin zamanda antibiyotik kullandnmi

Kızlarrr adet tada kanama olurken doktor muayene eder miii acil cevap verebilir mi bilenler perşembe günü sabah kontrolüm var ama ben adet oldum sanırım
Evet eder ama ustten canim ve hemen kan tahlili isticektir

Merhabalar nedenini öğrendiniz mi?

Back