• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet düzensizliğim ve gebelik??

dy37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
27
0
36
İstanbul
arkadaşlar benim adet düzensizliğim var bu sene haziran ayını adet olmadan geçirmiştim babamın rahatsıklığından dolayı stresten adet olamamıştım ..40 küsür günü bulmuştu o zaman. şu an en son 21 ekimde adet oldum ve şu ana kadar olmadım hala geçen dayanmayıp test aldım negatif çıktı bugun 44.gün acaba kan testi mi yaptırsam??

arkadaşlar benim adet düzensizliğim var bu sene haziran ayını adet olmadan geçirmiştim babamın rahatsıklığından dolayı stresten adet olamamıştım ..40 küsür günü bulmuştu o zaman. şu an en son 21 ekimde adet oldum ve şu ana kadar olmadım hala geçen dayanmayıp test aldım negatif çıktı bugun 44.gün acaba kan testi mi yaptırsam??

cnm bnde senın gıbıyım bıldım bılelı adet duzensızlıgım var bende bebek ıstıorum artık gecen ay doktora gıttım yumurtalıklarım tembelmıs senınde bu olabılır klomen kullandım bu ay bır gun gecıktı sadece sukurler olsun adet olamamak cok zor. ve sana da tavsıyem kesınlıkle doktora gıt bebek ıstedıgını söle tedavıye baslasın hemen doktorun bana dedıgı adet duzensızlıgı olunca gebe kalmak bıraz dha zorlasıyo dedı doktor yardımıyla olcak ıns dedı. sende muhakkak gıt bıan once canım.

ceabın için teşekkürler canım,bende polikistik over var 2 aşılama ve rahim filmi cektirdim Allah a şükür rahimde tüplerde sorun yok maalesef kisten dolayı adet düzensiziğim var doktordan da korkar oldum.hala daha adet de olamadım 28-30 günde adet görenler için test 10 günden sonra yapılır ya benim de adetim 35-40 günde oluyo acaba erken mi yaptım bilemedim

ceabın için teşekkürler canım,bende polikistik over var 2 aşılama ve rahim filmi cektirdim Allah a şükür rahimde tüplerde sorun yok maalesef kisten dolayı adet düzensiziğim var doktordan da korkar oldum.hala daha adet de olamadım 28-30 günde adet görenler için test 10 günden sonra yapılır ya benim de adetim 35-40 günde oluyo acaba erken mi yaptım bilemedim

bende pkoluyum ama doktor bunun ıcın aman aman kotu gebe zor kalırsın gıbı bısı demedı. bak o sorular hep bendede vardı bızım dongumuz ayda bır olmadıgı ıcın sıkıntı o duzensızlıkte pko dan dolayı degıl yumurtalıklarının tembellıgınden dolayı bnm bı kac arkadasımda pko hastası adet dongulerı harıka valla hıc gecıkmelerı olmuyo. gebelık testıde normal son adet tarıhıne gore ıkı uc gun gecıktıkten sonra yapabılırsın cnm sende eger tuttuysa cıkar zaten gec adet oluoruz dıye cok bekleme bı anlamı yok beklemenın.

canım öncelikle geçmiş olsun diliyorum.

bence bir hastaneye görün belki önemli birşeydir ,
benimde 15 gün falan gelmedi defalarca test yaptım sonuç =( negatif hastaneye gittim kan falan verdim bişey çıkmadı hormonal dedi adet söktürücü verdi kullandığım gün adet oldum /(

Bence bi doktora görünmelisin canım adet dönemleri bi kadın için çok önemli

Back