Merhaba arkadaşlar benim adet düzensizliğim var ama ilişkinin üstünden 05.08.2019 tarihinde tam 30.gün kan testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı doktor kesin sonuç dedi tarlusal kullanmaya başladım ama hala regl olmadım bel ağrısı çekiyorum ayın 15.08.2019 tarihinde tekrar test yaptırmalımıyım?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet düzensizliğim ve gebelik testi
- Konu Sahibi m1a
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- beta hcg beta hcg 0.100 gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tarlusal sabah akşam 6gun kullanınca olunuyor adet diye biliyorum ama bazen 2. Kutu da oluyorum benMerhaba arkadaşlar benim adet düzensizliğim var ama ilişkinin üstünden 05.08.2019 tarihinde tam 30.gün kan testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı doktor kesin sonuç dedi tarlusal kullanmaya başladım ama hala regl olmadım bel ağrısı çekiyorum ayın 15.08.2019 tarihinde tekrar test yaptırmalımıyım?
Tarlusal sabah akşam 6gun kullanınca olunuyor adet diye biliyorum ama bazen 2. Kutu da oluyorum ben
Sabah öğlen akşam 3 doz kullanıyorum . Sence testimin sonucu kesinmidir stresten kötü hissediyorum kendimi 3 doktora sordum kesin dedi hala gerginim . Adet düzensizliğim var diye
- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
Tarlusal bitti mi? Bazen bitince hemen olmuyorsun. Bittikten 3 gun sonra falan oluyorsun. Risk yok merak etme. Icini ferah tut canım
2 günü kaldı bitmesine . Ayın 15 tekrar bi kan testi yaptırayım diyorum . 3 doktora sordum kesin sonuç dedi ama göğüslerde şişkinlik ve bel ağrısı var bunlar korkutuyor. Ayrıca yumurtlama günüm reglinin son günü olamaz diye düşünüyorum doğru düşüncemi ?
- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
Evet doğru düşünce olamaz canım.2 günü kaldı bitmesine . Ayın 15 tekrar bi kan testi yaptırayım diyorum . 3 doktora sordum kesin sonuç dedi ama göğüslerde şişkinlik ve bel ağrısı var bunlar korkutuyor. Ayrıca yumurtlama günüm reglinin son günü olamaz diye düşünüyorum doğru düşüncemi ?
Yaptirma bos yere parana yazik
Sonucta tarlusal da bi cesit hormon diye biliyorum göğsün sismesi adetin yaklastigi icinde olabilir canim. Daha bekle sabırlı ol. Olursun 2 3 gun sonra.
Evet doğru düşünce olamaz canım.
Yaptirma bos yere parana yazik
Sonucta tarlusal da bi cesit hormon diye biliyorum göğsün sismesi adetin yaklastigi icinde olabilir canim. Daha bekle sabırlı ol. Olursun 2 3 gun sonra.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz çok sağol
Test doğrudur. Bende göğüs siskinlik bel ağrısı 3ay çektim regl olmaya yakın oluyo belirtiler2 günü kaldı bitmesine . Ayın 15 tekrar bi kan testi yaptırayım diyorum . 3 doktora sordum kesin sonuç dedi ama göğüslerde şişkinlik ve bel ağrısı var bunlar korkutuyor. Ayrıca yumurtlama günüm reglinin son günü olamaz diye düşünüyorum doğru düşüncemi ?
Benim şöyle bi korkum var içime boşalma olmadı ama benim regl düzensizliğim var. Bak takvimi atıyım öyle daha basit anlarsın diye düşünüyorum .Test doğrudur. Bende göğüs siskinlik bel ağrısı 3ay çektim regl olmaya yakın oluyo belirtiler
Temmuz’un sonunda olmam gerekiyordu olmadım .
Kırmızı ile işaretlediğim gün test yaptım oda 37. Güne denk geliyor erken yapmış olmadım demi testi. İlişkinin üstünden tam 30 gün geçmişti yaptığım zaman
Eklentiler
Hamile değilsinizdir regl düzensizliği ve stresten olmuyorsunuzBenim şöyle bi korkum var içime boşalma olmadı ama benim regl düzensizliğim var. Bak takvimi atıyım öyle daha basit anlarsın diye düşünüyorum .
Temmuz’un sonunda olmam gerekiyordu olmadım .
Kırmızı ile işaretlediğim gün test yaptım oda 37. Güne denk geliyor erken yapmış olmadım demi testi. İlişkinin üstünden tam 30 gün geçmişti yaptığım zaman
Teşekkür ederimHamile değilsinizdir regl düzensizliği ve stresten olmuyorsunuz
Peki sizce testi erken mi yaptırdım ? Düzensiz olduğu için 32-33-35-38-40-42-45 böyle oluyorum çünküTarlusal bitince 10 gün icinde oluyor genelde.
Burdan bi arkadaşa sordum benim gibi adet düzensizliği varmış erken yapmıssın dedi 55. Günü bekle dedi ama bişi olsaydı çıkardı diyorum . Test sonucunu 3 doktora sordum kesin sonuç dediler ama korku oluştu stres yaptım senin dediğin gibi 15 Ağustos’ta tekrar yapıyım en azından kafam rahat olsun.Hayır erken yapmamışsın, illaki çıkardı kanda . Tarlusal bittikten sonra 1 hafta daha beklersin regl olmazsan yine yaparsın istersen test. Ama bir kac güne olursun canim.
Eklentiler
Adetin son günü geri çekilmeyle yaşanan bi ilişki yumurtlama dönemide değil. Gecikmenin sebebi sanırım adetimin düzensiz oluşuTarusalin zarari yok diye biliyorum zaten, hamile oldugunu bilmeden cok kullanan var. Ama bence erken degil,bide geri cekilme olmuş şansın daha az gibi.
- 19 Nisan 2018
- 1.536
- 1.234
- 133
Evet benimde düzensiz 35 gunde ya da 40 gunde bir olurum 25. Gun yumurtlarım ama.Adetin son günü geri çekilmeyle yaşanan bi ilişki yumurtlama dönemide değil. Gecikmenin sebebi sanırım adetimin düzensiz oluşu
Teşekkür ederim cevapların için test sonucunu yazarım burayaEvet benimde düzensiz 35 gunde ya da 40 gunde bir olurum 25. Gun yumurtlarım ama.
Evet benimde düzensiz 35 gunde ya da 40 gunde bir olurum 25. Gun yumurtlarım ama.
0.1 çıktı sonucum