- 9 Ağustos 2021
- 103
- 17
-
- Konu Sahibi Arzuja2000
Sizinkinde çoook silik bir çizgi gördüm sanki isterseniz kan verin. İnşallah vardır.Merhaba kızlar. Benim prolaktinim 38 çıkmıştı ve doktorum bana dostineks kullanmamı söyledi. Geçen ay Ağustosun 12 si adet olmuşdum ve eylülün 12 si adet olucaksın dedi. Ve 12 eylül adet olmadım.. 20 eylül doktora yeniden gittimve bana duphaston verdi. 21 i başladım ve 28 i bitti. Adet yine olmadım ve ultrasona gittim 16 mm yumurtam varmış. Doktorum 2-3 güne çatlar dedi. Ve bu gün ekimin 10u hala adet değilim. Sizce hamilelik ola bilirmi?
Yumurta ekimin 1 i falan döllendiyse şimdiye testde belirgin çıkmalımı?Sizinkinde çoook silik bir çizgi gördüm sanki isterseniz kan verin. İnşallah vardır.
İnşAllah sizde deBende sabah yaptım böyle çıktı . Bu bekleyişler yıpratıyor bizi inşallah vardır canım
İnşallah ama çizgiler tam yerinde değilİnşAllah sizde de
Daha 9 gün oldu desek çok da belirgin çıkmaz. Dediğim gibi kan testi ile kesinleştirmek lazım.Yumurta ekimin 1 i falan döllendiyse şimdiye testde belirgin çıkmalımı?
Yarın kan testi vericem
Evet ikinci çizgi var ama bu testlerin yanılma payı inanın büyük o yüzden ya kan verin ya da testi 2 gün sonra tekrarlayınDiger foto
Peki kan testinde yarın yapsam çıkarmı?Yumurtlama ekim 1 ise biraz daha sabredin derim ben genelde ilişkiden 14 gün sonra çıkar derler İnşallah vardır hamilelik testte çizgi silik şekilde var
Merhaba duphaston u günlük kac tane içiyorsunuz?Merhaba kızlar. Benim prolaktinim 38 çıkmıştı ve doktorum bana dostineks kullanmamı söyledi. Geçen ay Ağustosun 12 si adet olmuşdum ve eylülün 12 si adet olucaksın dedi. Ve 12 eylül adet olmadım.. 20 eylül doktora yeniden gittimve bana duphaston verdi. 21 i başladım ve 28 i bitti. Adet yine olmadım ve ultrasona gittim 16 mm yumurtam varmış. Doktorum 2-3 güne çatlar dedi. Ve bu gün ekimin 10u hala adet değilim. Sizce hamilelik ola bilirmi?
Ben aşılama ile hamile kaldım aşılamadan sonra 15. gün kan verdim 108 çıkmıştı değer. Çıkar belki ama düşük çıkıp moralinizi düşürebilir erken dönemde düşük çıkıyor dönem. İsterseniz kan verin ama yorumlama istemeyin 2 gün sonrası gene kan verin artış miktarına bakınPeki kan testinde yarın yapsam çıkarmı?
Siz hamilesiniz gözünüz aydınBende sabah yaptım böyle çıktı . Bu bekleyişler yıpratıyor bizi inşallah vardır canım
İkinci çizgi yanlış yerde t nin altında değil acaba gerçekten var mıdırSiz hamilesiniz gözünüz aydın
İkinci çizgi yanlış yerde t nin altında değil acaba gerçekten var mı
Sabah akşamMerhaba duphaston u günlük kac tane içiyorsunuz?
Ben aşılama ile hamile kaldım aşılamadan sonra 15. gün kan verdim 108 çıkmıştı değer. Çıkar belki ama düşük çıkıp moralinizi düşürebilir erken dönemde düşük çıkıyor dönem. İsterseniz kan verin ama yorumlama istemeyin 2 gün sonrası gene kan verin artış miktarına bakınp
Evet olsa bile kimyasalda ola bilir. Yani gebelik iptal edile bilir.((( inşAllah kimyasal olmasınBen aşılama ile hamile kaldım aşılamadan sonra 15. gün kan verdim 108 çıkmıştı değer. Çıkar belki ama düşük çıkıp moralinizi düşürebilir erken dönemde düşük çıkıyor dönem. İsterseniz kan verin ama yorumlama istemeyin 2 gün sonrası gene kan verin artış miktarına bakın
Ben kimyasal olabilir demek istemedim ama döllenmeden yakın bir süre sonra test vereceğiniz için o zaten daha yeni yeni rahme yerleşme aşamasında hcg yeni yeni artmaya başlayacak onu demek istedimEvet olsa bile kimyasalda ola bilir. Yani gebelik iptal edile bilir.((( inşAllah kimyasal olmasın