adet düzensizliğim var yardımcı olur musunuz

nurhayat_436

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İzmir
merhaba arkadaşlar
20 yaşıdayım ve bekarım
adetimde gecikme oluyor normalde 25 inde oluyorum ama
beklenmedik zamanlarda 2,3 gün 1 hafta 2 hafta süre biliyor her adet olduğumda karın arısı, halsizlık ,güçsüzlük çekiyorum
beni en çok tedirgin eden karın arısı hiç doktora gitme imkanım olmadı
soğuk olduğunda banyo yaptığımda karnım ozamanda ağrıyor
adetin etkisimi yoksa rahimimde sıkıntımı var bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.

bizde bir arkadaşla bunu konuşuyorduk ben ağrı için gitmiştim doktora yumurtluyorsun normal demişti ama benim adetim bu ay 6 gün gecikti ben doktora gidicem sen de git derim

merhaba arkadaşlar
20 yaşıdayım ve bekarım
beklenmedik zamanlarda 2,3 gün 1 hafta 2 hafta süre biliyor her adet olduğumda karın arısı, halsizlık ,güçsüzlük çekiyorum
adetin etkisimi yoksa rahimimde sıkıntımı var bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.

merhaba.bunun bir çok nedeni olabilir.netten araştırın derim..

merhaba arkadaşlar
20 yaşıdayım ve bekarım

canım sürekli gecikmen oluyorsa kesinlikle doktora git bence sonuçta daha genç ve bakarsın bi sorun varsada tedavini olur en azından evlendiğin zaman sorun yaşamazsın ağrının ve adet gecikmesinin birçok nedeni olabilir kist gibi yada hiç bi sorunda olmayabilir bunu öğrenmen için doktora git ilerde pişman olma korkulcak bişey yok doktorda zaten bekar olduğun için karnından ultrasonla bakarlar ve tahlil isterler okadar

nedenini ögrenmek icin doktora gitmelisin, bendede gecikme oluyor, bazen 1, 2 ay gecikiyor...

merhaba arkadaşlar
20 yaşıdayım ve bekarım

merhaba canım, gecikme oluyorsa mutlaka kadın hastalıkları ve doğum doktoruna gitmelisin, ultrasonla karın kısmından bakarlar yumurtalıklarına , ve hormon tahlilleri yaparar, bir probelm varsa, ki bir çok sebebi olabilir adet gecikmesinin, yumurtalıklarda polikistikover, çikolata kisti vs. gibi ya da hiç bir sebebi olmayabilir kimi bayanlarda oluyor belki kansızlık vardır demir eksiklği falan, en kısa zamanda gidersen doktora için de rahatlamış olur, çene altı, göbek, kalça, göğüs gibi yerlerde tüylenme sorunun var mı?

arkadaş ben 20 yaşındayım ve bekarım 50 kilo yum evet çene altında tüğlenme var oluyor
ama sebebi nedir anlamadım bayada meraklandım valla
bişeyde sorcam:göğüs ucunda tüğlenme olurmu
benim bir kaş şıkmaya başlamışta
ama ben çene altı göğüsümde olan tüğleri almıyorum çoğalmasın diye
bide hiş doktora gözükemedim maddi durumdan dolayı.

diğer bölgelerde çok tüylenme yoksa hormonal bir durum değildir heralde, devlet hastanesine gitme şansın yokmu acaba, her imkan orada da var, eğer gitme şansın yoksa da doğal yöntemlerde hayıt tohumuyla ilgili bişeyler okumuştum, kadın rahatsızlıklarında adet döneminde karın ağrısı problemine falan çok iyi geliyormuş, çok geçmiş olsun..

sağlosınız
aslında babamın SSK var ama girişte ve bazı tahliller için oarayada giriş parası oluyorlar
o yüzden babamın madi durumu yetmediği için salamıyor beni masraf olcak diye
umarıım bişey yoktur ..Allah herkese şifa versin

Allah şifa versin canım dediğim gibi hayıt tohumuyla ilgili konuyu okursan kullananların karın ağrılarını azaltmış, rahatsızlıklarını gidermiş, pahallı bişey de değil tavsiye ediyorlar

sağlosınız
aslında babamın SSK var ama girişte ve bazı tahliller için oarayada giriş parası oluyorlar
o yüzden babamın madi durumu yetmediği için salamıyor beni masraf olcak diye
umarıım bişey yoktur ..Allah herkese şifa versin

hayır canım devlet hastanelerinde ne muayeneden nede tahlıllerden para falan almıyorlar sgk olduğu sürece

hmm anladım o zaman devlet hastanesine gide blirim
bişeyde dicem arkadaşlar hayıt tohumu önerdiler onu nerden bulabilirim nasıl kullanmam gerek adet düzensizliğine faydası varmış
bildiniz varmı .....yardımcı olduğunuz için allah razı olsun buna ihtiyacım vardı.

hmm anladım o zaman devlet hastanesine gide blirim
bişeyde dicem arkadaşlar hayıt tohumu önerdiler onu nerden bulabilirim nasıl kullanmam gerek adet düzensizliğine faydası varmış
bildiniz varmı .....yardımcı olduğunuz için allah razı olsun buna ihtiyacım vardı.

aktarlada bulabilirsin canım hayıt tohumunu

Back