Adet düzensizliğim var gebe kalmak için??

Nur1209

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
18
2
1
23
Arkadaşlar merhaba düzenli bir döngüm yok maalesef. Bazen 2 gün gecikiyor bazen 1 hafta bazen 1 ay bazen de ara kanamalarım oluyor. Bir doktor pcos var dedi diğeri yok dedi, duphaston verdiler onu da kullanmak istemedim açıkçası. Neyse konuma geleyim adet düzenliğim olduğundan ötürü yumurtlama günümden de emin olamıyorum, takvimde ki yumurtlamadan işte bir kaç gün önce yumurtlama belirtileri görüyorum bazen ama buna güvenmeli miyim bilemedim. Benim durumumda olup da hamile kalan anne adaylarım varsa bana tecrübeleri ile yardımcı olabilir mi

Ovülasyon testi kullanıp yumurtlama gününüzü bulursanız şansınız daha yüksek olur. Benim de düzensiz ovülasyon kullanıyorum

Ovülasyon testi kullanıp yumurtlama gününüzü bulursanız şansınız daha yüksek olur. Benim de düzensiz ovülasyon kullanıyorum
Yarattığı stresren ötürü gördüğüm bir çok doktor kullanılmasını tavsiye etmiyor bunun yerine gün aşırı ilişkiyi öneriyorlar. Ama dediğim gibi o kadar çok yöntem vs var ki o yüzden sizlere de danışmak istedim.

Yani gün aşırı ilişki de sürekli olmuyor malesef bazen iki taraftan biri istemiyor, bazen sırf çocuk için düşüncesi akla geliyor vs. Ben o şekilde daha stres oluyorum. Sadece yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum diğer günler keyfi, görev gibi değil yani. Siz bilirsiniz, kendinize uygun bi yöntem bulursunuz inş

Eğer doktorun verdiği ilacı kullanmak istemiyorsan. Bitkisel ilaçlarla adetini düzene getir. Adet düzenli olursa düzenli yumurtlama demek. Size tavsiyem hayıt macunu alıp adetin 1.gininden 10.gününe kadar kullanabilirsiniz. Yüzde yüz yumurtlama oluyor.

Ovulasyon testi anca sizi ve bedeninizi strese sokar . Eşinizde de istek varsa gun aşırı sevısmeye bakın. Ama yoksa o strese girin testi alın .

Çoğu erkek sonrasında bu testler yüzünden eşine bunu görev haline getırmıs tavrına bürünüyor çünkü kadınlar bunun bilinciyle istemem diyen adama da baskı uyguluyor görevmıs gibi yapıyorlar 3 gun sonrada sen beni soğuttun diye hanımlara söyleniyorlar konularda görüyoruz

Teşekkür ederimm

Anladımm teşekkür ederimm

İnşallah teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…