Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kadın hastalıkları doktoruna bir arkadaşım adet düzensizliği için gitmiş. Ona ilaç vermiş doktor. Arkadaşım kullanmış ve cildinde kıllanmalar olmuş... Ondan korkuyorum gitmiyorum. Ne olabilir sizce?
tatlım doktora gidipte ilaca başlıyım deme sakın. benim sana zararsız tek tavsiyem Allahın mucizesi olan soğan kürü. yapıcan tek şey bu. 21 gün 1 adet soğanı kaynamış suya dörde bölünmüş ve kabukları soyulmuş şekilde at ve beş ile on dakika arası kısık ateşte demle. ılık halde günde 2 bardak bu suyu iç. sakın suya limon şeker gibi tat vericiler katma. saf halde bu suyu 21 gün kullan. düzene gireceğini göreceksin. bak hem de bekarsın. daha evlenmeden hemen ilaca başlama.
çok teşekkür ederim doktora gitmek istemiyordum zaten.. soğan kürünü deneyeceğim.. peki nerede bulabilirim soğan kürünü? Baharatçılarda falan bulunur muki?
ot çop dedıgımız bıtkılersw ıyı ama once dr gıtmelısın kımı bıtkıler daha kotu yapıyor mesala kekık ve karanfıl hemen adetı getirir dr gıt onun tedavısının yanında sogan kurunu dene gecmıs olsun