adet düzensizliğim folbiol ve agnucaston tedavisi

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
arkadaşlar bi kaç aydır adet düzensizliğim var düzenli gittiğim doktorum durumuma göre ilaç veriyor mesela ilaç kullanmasam o ay adet olamıyorum muayene ediyor herşey normal ama ilacın tetiklemei gerekiyor adet olabilen için filan demişti adet olabilmemm için farlutal diye bi hap vermişti kullandım adet oldum 3. günü gittim doktoruma muayene etti. adetin 5. günü kullanmaya başlamma için agnucaston ve folibol diye ilaçlar verdi geçen ay adetin 5. gününnden beri kullanıyorum ama bu aya adet zamanı geldi ve hala olmadım hiç bir belirtiside yok deli olcam bu ilaçların ne gibi etkisi var kullanan var mı hemen gitsem mi doktora off napcam ya bebebk de isitiyorum ama düzelmiyor işte :(

Biri folik asit sanırım , diğeri de adet düzensizliği için
Adet düzensizliği dışında bir şikayetin var mıydı ?
Ultrasonla muayene oldun mu ?
Kilolu musun ?
Eğer adet olmazsan tekrar doktora başvur.bekleme ...
Olmadı daha detaylı tetkik yapacak bir hastaneye başvur bence
Üniversite hastaneleri gibi .Adet olamamanın altında yatan sebebi araştırmaları lazım .

bekarkende adet düzensizliğim vardı yani ayda 2 defa uzun uzun regl idim. dr. pko lu old. söylemişti sonra düzeldi 3 yıldır düzenlyidi şimdide adet olamama gibi sorunum çıktı pko mu diye sordum hayır dedi dr. eğer o ay adet olamazsan kist bırakır demişti ama herşeyin normal diyip duruyolar bi çok doktora gittim hepsi hormon testi istiyor ve her şey normal diyor bilemedim yaa bu ilaçları kullandığım için mi olamadım acaba kullanılması gerekekn belli tarihler mi var onuda bilmiyorum yani kutu bitene kadar mı kullanılıyor

Prospektüsüne baktım netten günde bir kez 3 ay aralıksız kullanılıyormuş
Yani doğru kullanıyorsunuz sanırım
Zaten ilacı aldığınız eczanenin detaylı tarif etmesi lazım.

Mesele bende ilaçlara rağmen olamıyorum ama hormonlarımda yükselme vardı.
Şimdi ne alemde bilmiyorum.

Sanıyorum bu durum bizi aşıyor tekrar doktora başvurun .

Back