- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
- Konu Sahibi gullusahin
Adet dongum her ay degisiyor bazen 33 bazen34 bezen 24 bazen 28 boyle olan var mii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelk dusunuyorumda cocuk acisindan bi sorun olur mu acaba siz hic bu yuzd3n doktora gttinz miBen:)
Bir sıkıntısını görmedim.
Peki doktora gittinz miBn 6 7 ay hiç adet olmadgmı bilirim
Ewt cnmm pkoyum. 15 ysmda öğrendm. Bebek tedavisi görüyorum. Pko sanıydk sebebini. Ama rahm T seklndeymiş. Perde varmş. Sol tüpüm tıkalıymış. Ameliyat oldm cmrtsi gnü.Peki doktora gittinz mi
cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin insallah yakim zamanda Allah nasip eder bende adet duzensizliginden gittim rahim flimi cekti kan idrar aldi bunlar temz cikti ama adetin ikinci gunu gel hormon testi yapalim dedi bakalim nolcakEwt cnmm pkoyum. 15 ysmda öğrendm. Bebek tedavisi görüyorum. Pko sanıydk sebebini. Ama rahm T seklndeymiş. Perde varmş. Sol tüpüm tıkalıymış. Ameliyat oldm cmrtsi gnü.
Gittim rahim flmi cekti kan idrar aldi temz cikti ama adetin 2 gunu gel hormon testi yapalim dedi gunum geldi gecio ama adet olmadim bekliyorum bakalimDoktora acillen bakin
Ay Allah razı olsun cnm senden. İnşallah bu emeklerimiz boşa gitmez ben ve bnm gibi kim istysa rabbim bol hazinesinden bize de tattırsın. İnşallah snn de bian önce rahatszlgn gider. Evlat istysan evlat nasip eder cnmcok gecmis olsun cnm Allah sifa versin insallah yakim zamanda Allah nasip eder bende adet duzensizliginden gittim rahim flimi cekti kan idrar aldi bunlar temz cikti ama adetin ikinci gunu gel hormon testi yapalim dedi bakalim nolcak
Yok, hayır.Hamilelk dusunuyorumda cocuk acisindan bi sorun olur mu acaba siz hic bu yuzd3n doktora gttinz mi
Teşekkür ederim cnm bnmde oyle yilda bi kere mutlata iki ayi gecio onun dsnda her ay oluyorum ama gunleri farkli insallah bi sorun cikmazYok, hayır.
İki hamileliğimde sürpriz bir şekilde, istemeden gerçekleşti.
Ben de sizin gibi kesin bir sıkıntı olur, çocuğum olmaz derken ne uğraş, ne istek olmadan çocuk sahibi oldum.
Hamileliğimde doktoruma sorduğumda 25-35 arasını normal kabul ediyoruz demişti.
Hiç hayatım boyunca düzenli adet olmadım, 2 ay atladığı bile olurdu.
Umutsuzluğa kapılmayın lütfen.
Amin canimm insallah Rabbim en kisa zamanda hepimize verir insallahAy Allah razı olsun cnm senden. İnşallah bu emeklerimiz boşa gitmez ben ve bnm gibi kim istysa rabbim bol hazinesinden bize de tattırsın. İnşallah snn de bian önce rahatszlgn gider. Evlat istysan evlat nasip eder cnm