adet düzensizligi

Cennet Annesi

PAPATYAA 🐣 MELİSA 🧚‍♀️🐣
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Ocak 2016
805
9.684
138
29
Adetinin duzene girmessi icin hangi dogum kontrol haplarini kullaniyorsunuz ve ne kadar kulldiniz yada kullanacaksiniz?

Dienille verdi bana adetinin 3. Gununden itibaren kullan dedi haftaya cuma ya bitiyo ama o beni koruyor diye ben ilaci birakmak istiyorum cunku etkisi uzun suruyormus biraktgimizda bile birakmak istiyorum ama bilemedim

Peki siz diana35 kullandginiz hapi duzensizzlik icin mi kullndnz ve kullandysanz duzenszlk icin ne kadar kullandnz

Hanımlar selam ben en başta başka bir doktora gittim adetim geçmişti hormon testi felan yaptılar prolaktin yüksek çıktı 2 haplık dostınex verdi biraz düştü buarada eşim sperm testi verdi sperm sayısı çok varikosel yok denecek kadar az dedi doktor proxeed plus verdi 3 aylık son aydayız daha sonra ben doktorumdan memnun kalmadığım için avcılar hospitale gittim doktor muayene etti ben adet olmamıştım söktürücü verdi adetin 8.günü gel rahim filmi çekelim belki tüpler tıkalıdır dedi ama tüplerde açık çıktı temiz dedi 5 haplık tarivid verdi neden verdi bilmiyorum inşaalh hamile gelirsin dedi henüz adet olmadım testte yapmadım sizlere danışmak istedim..

Tatlim adetin gecmisse 10 gun feln test yap . ben suan dogum kontrol hapi kullaniyorum 3 ay boyunca kullancgm hazranda kontre gtcem bendede bir problem oldgunu soylemedi ama duzenleyici verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…