Adet düzensizliği

Ummugulsumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
13
0
26
Mrhb ben 6 aylık evliyim adetim ilk ayları güzeldi rengi kirmiziydi şimdi ise kahverengi oluyorum 10 gün suruyor düzensiz oluyor bazen 15 günde 18 günde 20 günde bir oluyorum kasigimda bir kere çok agrimisti doktora gittim idrarda yüksek enfeksiyon çıktı bide ultrasonla baktı 3.5 cm kist çıktı normal bir kist olduğunu söyledi her kadında olduğunu soyledi kahverengi adeti sordum normal birşey rahimde başka birşey yok dedi peki kahvrerengi adet neden olur şuan adetim biteli uç gün oldu kasigimda yanma var neden olur acaba tekrar doktora gitmeli miyim acaba bide kahverengi lekelenmem devam ediyor kızlar yardım adeti böyle olan varmı

Merhaba canim oncelikle gecmis olsun . ben de senin gibi kahverengi lekelerden cok cektim cok can sikici bi durum. Bende doktora gittigimde kistimin oldugunu soyledi ve benim karin bolgem biraz fazlaydi.onlari eritince cok sukur kistlerim gitti ama tek dert kist degil kesinlikle bi hormon testi yaptirmalisin prolaktin cok onemli benim prolaktinim 200 du ve hic adet olamiyodum oldugum zamanda damla damla kahverengi leke cok sukur ilacini duzenli kullanarak bu isi hallettim . adet kanim duzeldi fakat cok gec adet oluyorum 40 gunde bir doktorum bana bunyemin boyle oldugunu soyledi . ve simdi adetin 49.gunundeyim gelen giden yok :)) cani sagolsun napalim

Mrhb ben 6 aylık evliyim adetim ilk ayları güzeldi rengi kirmiziydi şimdi ise kahverengi oluyorum 10 gün suruyor düzensiz oluyor bazen 15 günde 18 günde 20 günde bir oluyorum kasigimda bir kere çok agrimisti doktora gittim idrarda yüksek enfeksiyon çıktı bide ultrasonla baktı 3.5 cm kist çıktı normal bir kist olduğunu söyledi her kadında olduğunu soyledi kahverengi adeti sordum normal birşey rahimde başka birşey yok dedi peki kahvrerengi adet neden olur şuan adetim biteli uç gün oldu kasigimda yanma var neden olur acaba tekrar doktora gitmeli miyim acaba bide kahverengi lekelenmem devam ediyor kızlar yardım adeti böyle olan varmı
Troit hormonuna baktırmanı tavsiye ederim. bende tsh yüksekliği varken aynı sorunları yaşadım çünkü. Geçmiş olsun.

X