adet düzensizliği

lilyummmm37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
48
5
36
kızlar mrb ben temmuzdan beri düzensizlikle uğraşıyorum ağustos ekim kasım aralık aylarım düzenliydi geçen hafta şehir dışına çıktım orda önceki adetimden 5 gün önce adet oldu ayın 4ünde yani bugünde küçük bi lekelenme ile karşılaştım 3 kere doktora gittim temmuzdan beri herşey yolunda kist iltihap miyom yok gayet sağlıklısın dedi doktorum strese bağladı ki son 2 senedir stresli günler geçiriyorum 1 buçuk senelik evliyim eşimle korunuyoruz hamilelik olmaz yani acaba yine doktora gitsem mi yoksa yine strese mi bağlasam buarada 2 aydır demir ilacı kullanıyorum bunun etkisi olabilir mi şimdiden tşkler

Meraba arkadaslar bn 6 senelik evliyim 4 yasında oglum var 6 aydır cocuk istiyorum ama olmuyor ve adetim düzensiz oluyor ne yapıyım

hormonlariniza baktirdiniz mi?adetin ücuncu gunu yapilan genel bir hormon testi var onu yaptirmanizda fayda var.prolaktininize mutlaka baktirin.genelde onun yuksekligi adet düzensizligine sebep oluyor.uzun zamandir bendede öyle malesef.gecmis olsun

Merhaba benimde adetlerim son aylar bozuldu 24 25 gunde gelmeye basladi ki 30 32 gunde olurdu onceden normal adet gunlerim bir hafta onceden gogus agrisiyla belli olurdu ama simdi ne adet belirtisi var ne bisey sadece kasikta batma hissi oluyor ve gelen adette peceteye sildikce gelen bordo renkli kan ucuncu gun pembe kahve arasi ve akintiyla karisik geliyor oda toplasan iki ped doldurur anca ve bu durum 7 gun suruyor ve iki ayi bu sekil adet gorduysem iki ay sonraki adetim gogus agrisiyla baslayan normal yogun kanama seklinde oluyor bu durumu yasayan var mi aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…