12 yasimda adet oldum ve ilk gunden beri adet duzensizligi yasiyorum bugun 30 uma bastim. İlk zamanlar 35 45 gunde bir adet goruyordum o zamanlar cok zayiftim sonralari adet araligim uzadi kilo almaya basladim ve adet sokturucu kullanmadan adet olmamaya basladim 11 yil hic ara vermeden dogum kontrol hapi kullandim sonrasinda kendiliginden hemde korundugum donemde hamile kaldim fakat bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim. Kurtaj sonrasi yine adetimi ilac destegiyle oldum ve dedim ki artik ilac icmek ostemiyorum bu ay ilk drfa sogan kuru yaptim ve inanilmaz bir sekilde sogan kurune basladigim 3. Gun adet oldum. Simdi adetim bitince tekrar 15 gunluk kur uygulayacagim. Sana da tavsiye ederim. İlaclara vucudu alistirirsan kendi kendine adet olman daha da zorlasiyor tecrubeyle sabit. Ben simdi isin dogal kismindayim dogal yollarla normale donmeye calisiyorum
Cocuk icin hepimiz tedirginiz bende simdi ya olmazsa diye korku panik icerisindeyim ama sunu dusunuyorum pco ya ragmen adet olmadigim halde korunurken ustelik hamile kalabildim demekki kalinabiliyor.11 yıl uzun bir süreymiş.. Soğan suyu kürünü çok duydum . Madem dediğin gibiyse bende denicem soğan suyunu.. İnşallah düzene girer İlerde çocuk sahibi olamam diye çok endişeleniyorum
Peki soğan kürünü nasıl uygulamam gerekCocuk icin hepimiz tedirginiz bende simdi ya olmazsa diye korku panik icerisindeyim ama sunu dusunuyorum pco ya ragmen adet olmadigim halde korunurken ustelik hamile kalabildim demekki kalinabiliyor.
Bir de kurtaj sonrasi cok fazla arastirdim ve sunu gordum pco evet bir yumurtlama sorunu ancak cok yaygin oldugu icin tedavi yontemleri bulunmus ve cocuk istedigin zaman cok basit ilac tedavileriyle asilama ve tup bebege dahi gerek kalmadan hamilelik gerceklesiyor o yuzden stres yapmamak lazim.
Gorumcem de benim gibi 7 yasinda bir oglu var ikinciyi istedi 1 yil korunmamasina ragmen hamile kalamadi doktor klomen verdi ilk ay hamile kaldi zaten klomenle %80 basari elde ediliyor pco larda buyutmemek lazim yani.
Ben gordum ki hamile kalmak bir sekilde oluyor da en buyuk sikinti saglikli gebelik gecirebilmekte. 9 ay o bebegi tutabilmek daha buyuk risk ins hic sikinti yasamazsin gunu geldiginde simdiden takma bunlari kafana
Peki çok teşekkür ederim İnşAllah faydasını görürüm görürüzKahverengi kabuklu beyaz sogani soyup dorde bol ve 1,5 bardak icme suyunun icine at 5 dk kaynattiktan sonra suzup sicaga yakin ilik olarak ic.
15 gun boyunca sabah aksam taze olarak hazirla
bende kullandım bekarken yasmin ilacını vede diğer kontrol hapını annem çok dedi kullanma ilerde çocuk zor olur diye o anda dinlemiyor insan keşke dinleseydim şimdi evliyim çocuk istiyoruz bi senedir olmuyor hatta bi seneyi geçti o yüzden kardeşim sen doğal yollarla sorununu çöz soğan kürü iyidir onu dene bana çok dediler bekarken soğan suynu iç diye içmedim ilaç kullandım kafamı taşlara vursam ne faydageçmiş olsun cnaım