Adet duzensizligi

dilek0224

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
18
1
1
33
Merhaba hanimlar benim adetime 12 gun vardi leke geldi benden ve 12 gun surdu. kirmizi pembe ve kahve ama tam adet gunu yine adet oldum yogun sekilde ama adetim 7 gun surecekken 3 bucuk gun surdu ve kesildim. Sebebini bilemedim boyle olan varmi hastalik cikar diye korkuyrm.

Adet olmadan once test yaptim negatif cikti cok istiyodum bende suphelendim ama cikmadi canim

merhabalar gecen sene 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için ve kürtaj oldum,kürtaj olmadan önce ve bekarkende adetim düzenli olurdu hep 21-22 günde,kürtajtan 40 günkadar bir süre sonra adet oldum,fakat ondan snra düzensizleşmeye başladı hatta bir ay 2 kere oldum ,25-26-27 günde bir oldum bazı aylar gecen ay 22 günde oldum bu ay ise yarın 30.günüm hala olmadım bekliyorum fakat 2 gün önce çok az kahverengi akıntım geldi,en son adet tarihim 22 nisan, test yaptım 2 kere 2 gün aralıklarla negatif,bu arada bu gecen süre zarfında korunduk hep,nisan ayı içerisinde yumurtlama dönemimin gectiğini düşündüğüm vakitlerde yani adet tarihime çok yakın bir tarihte bir kaç kere korunmasız ilişkim oldu,böyle bir durumum var pazartesiye kadar olmazsam kan vericem,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…