Adet düzensizliği :(

Mathilda50

Hayat Güzeldir
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
504
212
83
Merhaba arkadaşlar,
Başlıkta da belirttiğim gibi adet düzensizliğim var 18 yaşıma giricem 2 ay sonra.Hiç böyle olmazdı aslında çok aşırı bi kanamam olmazdı ama son 2 aydır nerdeyse hiç olmuyorum azzıcıkk azıcık o da sadece bi gün.1 hafta içinde adet olmam lazım ama olmazsam 3 ay olacak Arkadaşım da doktora gitti ultrasonla bakmışlar yumurta tembelliği çıkmış öyle olunca bende çok korkmaya başladım ya ben de de sorun olursa Doktora gitmeyi düşünüyorum ama ne biliyim hayatımda hiç gitmedim panik oluyorum gidişata göre bakıcam.Bir de ben son 2 3 aydır yeme düzenimi çok değiştirdim bi diyet yaptım bi bozdum,2 3 kilo aldım onun da etkisi olabilir mi acaba bilginiz var mı bu konuda? Son 15 20 gündür soğan kürü içiyorum daha bi faydasını göremedim.Tavsiyeleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum (

bence hemen kadın doğum uzmanına görün.. tamam soğan kürü faydalı ama teşhisi bilmeden bu kürleri denememelisin..

Merhaba canım aslında bu yaşlarda düzensizlik normal gibi geliyor bana ama yinede dr görunmende fayda var cnm. Hiç endişelenme dr lar işini yapıyor aklına farklı şeyler gelmesin. Eğer bır sorun varsa inşallah yoktur erken teşhis de ve bilinçli olmak çok önemli. Hiç sıkma canını herşeyin çaresi var cnm. Soğan kurunu denediğin iyi olmuş. En azından rahimi temizlemişsin ksite felan iyi geliyor. Hakkında hayırlısı cnm.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim :) Sanırım doktora gideceğim meçburen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…