O omurkader Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2013 5 0 6 34 İstanbul 3 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi omurkader #1 arkdslar bende herzmn adet düzensizliği oluyo bu ayda olmadım bi ay olsam dger ay olmuorm neden
sbeden ☺ Kayıtlı Üye 8 Eylül 2012 10.890 20.099 598 3 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi omurkader #2 omurkader .!.: arkdslar bende herzmn adet düzensizliği oluyo bu ayda olmadım bi ay olsam dger ay olmuorm neden Genişletmek için tıkla... hormon bozukluğundan olabilir ve başka başka sebepler muayene olmalısın
omurkader .!.: arkdslar bende herzmn adet düzensizliği oluyo bu ayda olmadım bi ay olsam dger ay olmuorm neden Genişletmek için tıkla... hormon bozukluğundan olabilir ve başka başka sebepler muayene olmalısın
O omurkader Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2013 5 0 6 34 İstanbul 3 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi omurkader #3 omurkader .!.: arkdslar bende herzmn adet düzensizliği oluyo bu ayda olmadım bi ay olsam dger ay olmuorm neden Genişletmek için tıkla... gittim hastaneye kan testi istediler ama daha kan testi için gidemedm korkuorm bde kötü bsey çıkmasından
omurkader .!.: arkdslar bende herzmn adet düzensizliği oluyo bu ayda olmadım bi ay olsam dger ay olmuorm neden Genişletmek için tıkla... gittim hastaneye kan testi istediler ama daha kan testi için gidemedm korkuorm bde kötü bsey çıkmasından