adet düzensizliği

faemb

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
6
0
16
Bolu
merhabalar ben20 yaşında 1 buçuk senelik evli bir bayanım adetim 2 ayda bazen üç ayda bir oluyodum dktra gittim bana daine 35 draje verdi 5 ay kadar kullandım bebek istediğim için bıraktım tekrardoktora gittim ve şimdi doktor bana clımen 21 verdi bu ilaçı kulanıp hamile kalan var mı merak ediyorum yardımlarınızı bekliyorum lütfen

bu durumun en bariz belirtileri adet düzensizliği ve ayak kokusudur. hiç bir ilaç kullanmadan hacamat ile hiç bir yan etkisi olmadan çözebilirsin.

ekteki resme bak : 1, 55, 129,(131 dışardan) 135, 136 eğer buna ek olarak kahve rengi bir akıntın varsa : 1, 55, 120, 49, 11, 12, 13,143 ve Akıntı durana kadar her göğüs altına 3 kupa ile kuru hacamat yap yaklaşık iki seansta bişeyin kalmaz inşallah . Tabiki Gazlı , asitli ve Monosodyumglutomat içeren gıdaları brak

peki omuzlarında sivilce varmı (ek olarak siyah benekler)?

Son düzenleme:
hayır yok ama nasıl yapıcam

uzman bir haccam (hacamt yapan kişi) bulman lazım ayrıca hacamt yapacak noktalrı iyi bilmesi lazım. bazılaır sünnete uyarak iki kürek kemiki ve arsında yapar. tedavi amaçlı yapacak kişi tam nokları bulması lazım.
ayrıca

1. kahve rengi akıntı geliyomu
  2. vajinada kaşıntı var mı
  3. gelen akıntı kokuyormu
  4. gelen akıntı şeffaf mı renklimi
  5. avuc içinde sanki yanık yarası gibi değişik bir yaralar oluşuyomu
  6. Hapşırınca idrar kaçırma oluyormu
  7. baldır ön taraflarında tüylenme var mı

Çörek otu yağını öğtüp bal ile macun yap sıcak su ile karıştırıp aç karnına iç faydasını görürsün

iyi günler benim sürekli kanamam var ama öyle normal adet kanaması gibi değil adetin son günlerinde olan lekelenme gibi ve hiç durmadan geliyor doktora gittim tahlil yaptılar bütün değerlerim normal çıktı bitkisel olarak ne yaparsam adetim düzene girer acaba ayrıca ultrasonumda temiz çıktı psiokolojim çok bozuk bu duruma

senin işin rengi değişti farklı bi cephe açıldı sana.Eğer seninki ruhsal ise ... ? mesela

rüyanda karanlık bi yere düşüyo musun
vucundunda her hangi bi yere idrar sıçratıyo musun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…