ayy yok brownie yaa bu saatte alıklaştım biraz yanlış anlamışım,tayin değil benimki atama...girdik bu sene kpss ye ama bilmiyorum(((( matematik branşım bu arada...ah ah bi atansam da tayini düşünecek kıvama gelsem ((((((((
Canım benim ya üzme kendini.. İnşallah senin için hayırlısı olan yere gidersin. Uyku düzenini bozma hem sağlığına zarar canım benim..
Biz de bugün gezmelerdeydikk valla çağanı uyuttum geldim ama gidici gibi duruyorum bir de koca bebek var ya evde onunla uğraşıyorum
tudors biz seninle benziyomuyuz ne:)))) ben atanamayacağıma inandım artık((
Bende matematik öğretmeniyim canım.. İnşallah olur ne diyeyim ya çok zor bu işler
benım koca bebeğimde ilgı beklıyor ama bn çk hassasım bu aralar..daha fazla ılgı ıstıyorum derdımı anlıo derman yaratmaya çalışıo ama bn yetınemıorum bu aralar..çk sıkıldım
bnde astım belirtısı,mıde ağrıları,anemı,adet düzensızlığı,boyun düzleşmesi,göğüste fıbroadenom var..ahh ahh..hep bu stres işte..
Ayy canım ayy.. Allah şifa, kolyalık versin ya
Erkekler hep ilgi bekliyor zaten ama senin hassalığını da çok iyi anlayabiliyorum.. Neredeyse aynı şeyleri zamanında bende yaşadım.
Bende inan ki çok bunladım bugün.. Eşimle akşamüstü çıktık işte sırf ben kafamı toplayayım diye..
Ah ah hayat ne zoorr
köyde bunuda yapamıyorum işte..tıkılıp kalmak hepten şaşmış tavuğa döndurdu benı
hayat zor,şükür ALLAH yardım edıyor.. yardımını esırgemesın ALLAH kımseden
sabır dıyorum ama bnım tayın çıkmazsa yenı değişiklikle bana gelecek olan 4 yaşındakılere nasıl ders verıcem bılmem..moral mı kalır..ALLAH SABIR VERSIN
müdürlüğü yenı glecek 3 arkdaştan bırıne versem yıne yardım etmek durumunda kalcam..aynı hesaba çkıyor..
bak yaa çenem düşüo sıkıntıdan..aman başka şeylerden bahsedelım brownım..
senın bebe napıyor
Amin canım amiin.. Rabbim şifa verir, yardım ede rinşallah..
Uyuyo canım şimdi mışıl mışıllBana bir düşkün sorma ya babasının kucağında bile zor duruyor.. İlla ben alacam elime napcaz bilmiyorum
hmm arada küçük surelı oyun oynayın üçünuz..başka yolu yok bu dönemdebı onda kalsın uşsun kucağa..bı sana uçsun orda..babası alınca odada bı şeref turu attırsın..sonra sana gelsınler..
ılerde gezemeğe gıderken ver babasının kucağına..ayakkabısını oyle gıydır sen..alışır..
benım kardeş ılkokula gıdene kadar annemden ayrılmazdı,ağlardı..wcye bıle gırerdı dan dıye
Dediklerini yapcam canım banada bir rahat vermiyor valla..
Buarada dün elektrikler kesildi.. Öyle pat diye kapandı haber veremedim canım çok özür dilerim ya
Burdayıım canım geldim
İyiyim canım sen nasılsınn ??
ıyıyım dıyelım ıyı olsun.. gece ustum açık yattım..şifayı kaptım.. hep hapşuuu
Geçmiş olsunnn
Canım biz odanın penceresini açıyoruz kapıyıda açıyoruz üstümüzede örtü felan almıyoruz yani çok sıcak oluyor yaa ama bize bir şey olmuyo valla
bız burda mayısa sonuna kadar gece yorgansız yatamadık..serın oluyor gcelerı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?