benim derdim ben hiç kendiliğimden adet görmedim 19 yaşında doktora gittim tahliler yaptı doğum kontor hapı verdi kullandım adet gördüm ama hap kullanmadığımda yine adet görmüyorum şuan 24 yaşındayım baya yasmin ve değişik doğum kontrol hapları kullandım haftaya yine doktora gitcem tahlil yapcak yine benim gibi aranızda olan varmı merak ettim
tahiminim pcoslu ve kilolusun doğru mudur ?
BENDE benzer sorun yaşadım canım. bende gecikme olurdu. bazen 2 ayda bir adet görürdüm. ama yasmini kullanınca düzenli olmaya başladım. sende niye etki etmedi ki ? :26:
BENDE benzer sorun yaşadım canım. bende gecikme olurdu. bazen 2 ayda bir adet görürdüm. ama yasmini kullanınca düzenli olmaya başladım. sende niye etki etmedi ki ? :26:
Çünkü baya yoruldum ilaç kullanmaktan doktora dedim artık ilaç kullanmak istemiyorum doktor kullanmazsan şimdi sorun olmasa bile ilerde sorun çıkabilir tedavine devam etmelisin dedi
bence tedavi birakma ama sen bilirsin birde adet olurken ağrilarin varmi peki
Adet olduğumda sadece ilk gün ağrılarım oluyor ama ilaçlari kullandığım zaman sabahları karın ağrısı baya oluyor
Yaklaşık 2,buçuk sene yasmin kullandım ondan öncede baya doğum kontrol hapları kullandım
cnm peki sebebi neymiş.. hormonal bozukluk falan mı? tedavisi varsa sakın bırakma. allah korusun ilerde daha büyük bi sorun olur...
bi de adet düzenleyici bitkisel çaylar(otlar) var denedin mi? çivanperçemi ve aslan perçemi kullanmıştım ben bi ara. halada içerim arada iyi geliyor yumurtalık ve kasık problemlerine...onları da dene mutlaka bence..
cnm peki sebebi neymiş.. hormonal bozukluk falan mı? tedavisi varsa sakın bırakma. allah korusun ilerde daha büyük bi sorun olur...
bi de adet düzenleyici bitkisel çaylar(otlar) var denedin mi? çivanperçemi ve aslan perçemi kullanmıştım ben bi ara. halada içerim arada iyi geliyor yumurtalık ve kasık problemlerine...onları da dene mutlaka bence..
rahim filimi çektir evlisen tabiki çünkü ilaç kullaniyorlarda yumutlamay baksinlar yada kanallara doktorlar
Annem ve ablam yeter artık doğum kontrol hapları kullanma diyorlar tvde kullanmasınlar diyo ben yaklaşık 5 senedir kullanıyorum ben doktora dedim doktor kullanman gerekiyor dedi
Annem ve ablam yeter artık doğum kontrol hapları kullanma diyorlar tvde kullanmasınlar diyo ben yaklaşık 5 senedir kullanıyorum ben doktora dedim doktor kullanman gerekiyor dedi
1 senedir eviliym ben korunmak içinde kullandım ama buraktım :) halk arasında hep diyorlarya yumurtalıkları kurutuyor diye bende korktum bıraktım valla.ama kilo yaptı bende de ,zaten genelinde yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?