merhaba kızlar ben yeni üyeyim bende de çok uzun zamandan beri adet düzensizliği var ve sürekli doktora gittim. hepside doğum kontrol hapı verdiler, sonunda artık karaciğerime zarar verdi. artık doktora gitmek istemiyorum ve buna da çözüm bulmak istiyorum yardımcı olur musunuz.hormon testi de normal çıktı.
merhaba kızlar ben yeni üyeyim bende de çok uzun zamandan beri adet düzensizliği var ve sürekli doktora gittim. hepside doğum kontrol hapı verdiler, sonunda artık karaciğerime zarar verdi. artık doktora gitmek istemiyorum ve buna da çözüm bulmak istiyorum yardımcı olur musunuz.hormon testi de normal çıktı.
Ben adacayi ve hayit tohumuyla duzene soktum cok sukur.Artik gunu gune geliyor masallah.Tavsiye ederim.Dogum k. Bende kullandim. 7 ay boyunca birakinca yine eskiye donuyor.
benim doktorum doğum kontrol hapına karsı bana hiç vermedi doğumdan sonra benım için duzene gırer dedıler gırmedı hala 45 gunde bir oluyor ama her ay boyle benım herkesten farklıyım galıba benım gıbı 45 gunde bır olan var mı ?:44:
slm meldi yeni üye oldum ve bu ilk mesajım.bende pcos var ve son 3 aydır adetlerim hep düzensiz.1ay önce duphaston kullandım ilaç bittikten bir kaç gün sonra adet oldum.ama bu ay yine gecikti.bu arda 12 gün kadar soğan kürü uyguladım.şimdi ise incir kürünü uyguluyorum.
merhaba ... benimde adet düzensi<liğim var bazen 3 ay hiç bitmiyo bazen 2 ay gelmiyo çok kansız kalıyorumm bi çok doktora gittim hormonlarımda ve yumurtalıklarım temiz hatta her yerim temiz ama kanım durmuyo bu konuda ne yapmalıyım bana iyi bir doktor önerebilir misiniz?
mrb.ben 11 aylık evliyim ve artık bebek düşünüyoruz.fakat ben 2 ayda bir yada 2 buçuk ayda bir adet oluyorum.yaklaşık 6 yıl öncesi filan doktora gitmiştim kilo alırsam adetimin düzene gireceğini söylemişti kilo aldım fakat hala aynı.yaklaşık 1 aydır da bebek için eşimle uğraşıyoruz.adet düzensizliğiyle hamile kalırmıyım yoksa doktora gidip ilaç kullanmalımıyım?