Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşım 18 yanlış yazdım kusura bakmayın cevabiniza ihtiyacım var?Merabalar 28 yaşindayım aylardır kafaya taktığim bi takıntıdan dolayi( dışarıya bulasmıs bi spermden gebelik olabilme takıntısı) aylardır yoğun sitres içindeyim son iki adetim çok az geliyo zamanında oluyor ama çok az oluyor. Nasıl düzelir ne yapmalıyım ?
Ne kadar bir süre olduğuna bağlı aylardır demişsiniz eğer tedirginseniz kan testi yaptırın rahatlarsiniz ama bir yere bulaşmış sperm ile döllenme olması çok zorYaşım 18 yanlış yazdım kusura bakmayın cevabiniza ihtiyacım var?
Cevabiniz için teşekürederim 3 aydir tam gununde adet oluyorum ama anlatığim gibi az geliyor yoğun xitres yapiyorum ve bende troitimde nödul var bilirsiniz belki hipofiz bezi bozukluğu eğere erkek dısarı boşaldıysa biz bilmeden elimize bulassa vajinamıza değdirsek bisey olur mu diye tedirginim pisikolojikmi yoksa gerçekten korkmalımıyim bilmiyorjmNe kadar bir süre olduğuna bağlı aylardır demişsiniz eğer tedirginseniz kan testi yaptırın rahatlarsiniz ama bir yere bulaşmış sperm ile döllenme olması çok zor
Olaydan 30 gün sonra 4 gün günde iki pedi dolduracak sekilde kanadım ondan sonraki son iki adetim anlatığim gibi xamanında oluyorlar ama az miktarda
Korkmanıza hiç gerek yok 3 aydır hep regl olmuşsunuz ki zaten var olsa bile 3 ayda karnınız çıkardı korkmanıza hiç gerek yok :)Cevabiniz için teşekürederim 3 aydir tam gununde adet oluyorum ama anlatığim gibi az geliyor yoğun xitres yapiyorum ve bende troitimde nödul var bilirsiniz belki hipofiz bezi bozukluğu eğere erkek dısarı boşaldıysa biz bilmeden elimize bulassa vajinamıza değdirsek bisey olur mu diye tedirginim pisikolojikmi yoksa gerçekten korkmalımıyim bilmiyorjm
Teşekurederim .ama sanki karnımın altıda sişmiş gibi bu gün kan vericem umarım bişey yokturKorkmanıza hiç gerek yok 3 aydır hep regl olmuşsunuz ki zaten var olsa bile 3 ayda karnınız çıkardı korkmanıza hiç gerek yok :)
Ben bi kaç aydır takımti yaptığım için yani 3 ay böyle bisey olsa kan değerinde çikar zaten deyil mi ?Teşekurederim .ama sanki karnımın altıda sişmiş gibi bu gün kan vericem umarım bişey yoktur
Yoktur kuzum yoktur benimde şiş aynı seyleri yaşıyoruz bende muzdaripim karın şişliğinden ama yine kan ver rahatlasın içinTeşekurederim .ama sanki karnımın altıda sişmiş gibi bu gün kan vericem umarım bişey yoktur
Net çıkar imkansız çıkmamasıBen bi kaç aydır takımti yaptığım için yani 3 ay böyle bisey olsa kan değerinde çikar zaten deyil mi ?
❤ verdim bu gün sonucu bekliyorum yarın alıcam sonucu .sizinle paylaşabilir miyim sonucu ?Yoktur kuzum yoktur benimde şiş aynı seyleri yaşıyoruz bende muzdaripim karın şişliğinden ama yine kan ver rahatlasın için
Tabikide paylaşabilirsiniz her zaman cevap veririm siz screen shot alıp ta paylaşabilirsiniz yoksa yazarak ta fark etmez❤ verdim bu gün sonucu bekliyorum yarın alıcam sonucu .sizinle paylaşabilir miyim sonucu ?
Selam hamilelik yoktur :) rahatlayabilirsinizzSelam beta hgc 0,2 gelmiş ne demek oluyor acaba