• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Merhaba herkese, ya bazen adet düzensizliği yaşıyorum. Ama 3 gün falan gecikiyordu genelde. Şu anda 7 gün gecikti ve stres oldum ister istemez. Kasıklarımda ağrı oluyor ama adetim gelmedi hala. Etkili olan herhangi bir adet söktürücü bilen var mı? Maydanoz kürü geldi aklıma ama oda hemen söktürmüyor sanki ya. Önerilerinizi bekliyorum 🥺

Merhaba herkese, ya bazen adet düzensizliği yaşıyorum. Ama 3 gün falan gecikiyordu genelde. Şu anda 7 gün gecikti ve stres oldum ister istemez. Kasıklarımda ağrı oluyor ama adetim gelmedi hala. Etkili olan herhangi bir adet söktürücü bilen var mı? Maydanoz kürü geldi aklıma ama oda hemen söktürmüyor sanki ya. Önerilerinizi bekliyorum 🥺
Adet söktürücü kullanicaksan duphaston öneririm ama zaten reçetesiz alamazsın doktora gitmen lazim. Bitkisel kür bilmiyorum.

Civanperçemi aktarda satılıyor ıhlamur gibi demleyip için biraz acı ama ertesi günü direk oluyorsunuz ağrıya da iyi geliyor

Eger evliysen hamile de olabilirsin ilkz kasik agrisi ile kendini belli ediyo cunki

Back
X