• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet duzensizligi

Masal58

Aynaya bakan yüzünü, Kalbe bakan özünü görür
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
575
397
53
Merhaba arkadaslar. Son bi Kac aydir sikinti yasiyo rum. Hiç adet duzensizligim yasamadim son 4 ay haric. Benim adetim 25 gunde bir gelirdi fakat gecen yil bi dis gebelik gecirdikten sonra 26 île 30cu gun arasi gelmeye basladi 3 ay once 36ci gun geldi ve son 2 aydir 15 gunde bir adet oluyorum. Jinekologtan randevu aldim fakat 8 eylul e verdier. Sizce neden olabilir ?

Merhaba arkadaslar. Son bi Kac aydir sikinti yasiyo rum. Hiç adet duzensizligim yasamadim son 4 ay haric. Benim adetim 25 gunde bir gelirdi fakat gecen yil bi dis gebelik gecirdikten sonra 26 île 30cu gun arasi gelmeye basladi 3 ay once 36ci gun geldi ve son 2 aydir 15 gunde bir adet oluyorum. Jinekologtan randevu aldim fakat 8 eylul e verdier. Sizce neden olabilir ?
Kilo almis olabilirsiniz, cikolata kisti polikistik over gibi seyler olabilir. Bi yara olusmus olabilir. Sadece hormonlarinizin dengesi degismis olabilir. Umarim kolayca hallolacak bir derdiniz vardir.

Kilo almis olabilirsiniz, cikolata kisti polikistik over gibi seyler olabilir. Bi yara olusmus olabilir. Sadece hormonlarinizin dengesi degismis olabilir. Umarim kolayca hallolacak bir derdiniz vardir.
Oncelikle cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim internette arastirdim ordada oyle yaziyor umarim kilo alimindan dolayi olmustur cunku daha once kilo aldigimda hic Boyle sorunla karsilasmadim. Tesekkur ederim ❤️

Oncelikle cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim internette arastirdim ordada oyle yaziyor umarim kilo alimindan dolayi olmustur cunku daha once kilo aldigimda hic Boyle sorunla karsilasmadim. Tesekkur ederim ❤
Ne kadar aldiginiza bagli. Ben de 4 5 aydir sizin gibiyim. Gunu gunune olan reglim vardi. Takvimdeki yumurtlama gunu yazan gunlerde yumurtlardim cok fena islanirdim anlardim. Kilo alışım 2 seneye yayilmis sekilde toplamda 30 kilo. 4 5 ay öncesine kadar vücudum tolere edebiliyormus demek ki. Artik zorlandigi icin ne yumurtladigimi hissediyorum ne de gununde adet yasiyorum. Siz de bi dusunun ne kadar kilo aldiğinizi. Insallah sadece kilodur. Verilir ne olacak. Ilac kullanmak zorunda olmayin da. Gerekiyorsa onu da kullancaz tabi ama tek derdimiz kilo olursa isimiz daha kolay olur😊

Back