Adet düzensizliği

dnzl-dry

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
22
4
6
Merhabalar arkadaşlar. Kendimi bildim bileli adet düzensizliği yaşıyorum. Bu şikayetle gittiğim tüm doktorlar geçici çözüm olan tarlusal verdi. En son bir doktor Elleacnelle diye bir ilaç verdi 3 ay kullandım daha sonra 6 ay duzenlendi bu arada evlendim. Evlendikten 2 ay sonra tekrar duzen bozuldu. Kist yok. Hormon testlerim kan testlerim hepsi normal sonuçlar gayet iyi çıkıyor. Ancak düzensizligin sebebini bir turlu bulamadık.Doktor da yorumsuz kaldı. Bu durumu yaşayan var mi acaba ? önerisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum

Böyle bir şey yaşamadım ama pko filan bazen hemen görülmeyebiliyor. Bence başka doktorlara gitmeye devam edin.

Şimdiye kadar mutlaka ortaya çıkardı diye düsünuyorum
Birinde okuduğumu anlatıyorum. Yıllarca bebek için uğraşıyor artık tüp bebek için karar veriyor. Bi profösere muayene oluyor 5 6 yıllık endometriozisi (doğru mu yazdım bilmiyorum) olduğu farkediliyor. Ondan önce klomen tedavisi alıyor 6 ay ki bu tedavide yumurta takibi yapıldığı için defalarca vajinal ultrason ile muyayene tahliller vs yapılmıs bir insan.

Hatta sana hesabını buldum instada infertilitehikayesi kullanıcı adıyla. Adı Merve.

Ben de sizin gibi kendimi bildim bileli düzensizimdir. Bekarken çok doktora gittim sebep bulamadılar. Evlendim ilk bebeğim doğduktan yedi ay sonra düzensizlik daha da çoğalınca doktora gittim yine ve doktor bana pco olduğumu söyledi . Yeniden anne olmak istersem bunun kolay olmayacağını söylemişti ki öyleymiş genel anlamda. Ama çok şükür ben ikinci bebeğimi de kucağıma aldım. Ve bir çözümü yok açıkçası. İlaçlar geçici çözüm bıraktığınız gibi eski haline dönüyor her şey.

Daha once devmfalarca dr a gittim milyar milyar para döktüm ama canim herkez biseyin yok dedi yolladi en son bir prof a gittim dedim yani bnm neden cocugum olmuyor adam bir de bakti ki rahim dar ondanmis sende de septum falan olabilir tavsiyem paraya kiy iyi bir profa git 3 boyutlu ultrasonu olan

Gecmis olsun galiba akışına bırakmak lazım bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…